Aliexpress'den alışveriş ne düzeyde yapmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben aliexpress sitesinde bilgisayar fiyatlarına baktım.Fiyat bakımından şu anki tr olmasına rağmen absürt bi şekilde ucuz bilgisayar yahut teknolojik cihazları var.
Daha öncesinde bu site üzerinden herhangi bir teknolojik cihaz (laptop,toplama bilgisayar,işlemci,ekrankartı,telefon vb) alan varsa düşüncelerini ve ürün değerlendirmelerini yazarlarsa çok iyi olur hem diğer arkadaşlar içinde bi fikir olur.Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ürünleri bazen iyi ama bazen hiç ummadığın Bir şekilde gelebiliyor vemüşteri temsilcileri çok boktan. geçen sene sipariş verdiğim webcam gelmedi ve para iadesi yapılmadı. sağlam bir satıcı seçmeni tavsiye ederim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ürünün gelmesini bekleyebilirseniz alışveriş yapabilirsiniz güvenlidir.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnternet alışverişine asla güven olmaz en güvenilir yer bile güvensizdir !

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aliexpress güvenilir ama bazen satıcılar ürünleri neredeyse paketlenmesi bı şekilde gonderiyo

Üye
8 HİZMET YILI
Aldıgın bazı ürünler 1 ay bazı ürünler 2 haftaya gelebilir. Bunu göz önünde bulundurarak al

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Şuan alınır ancak düzgün bir satıcı bulman lazım buldun diyelim yorumları iyi oku fake yorum olup olmadıklarını kolayca anlarsın zaten mağaza puanı vs vs iyice araştır yap daha önce türk birisi alışveriş yaptıysa onun yorumlarını vs oku yani güvenilir ancak nereden aldığına bağlı %50 diyelim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben genelde vatan dan alıyorum en iyisi gidip kendin alman kargoyla felan beklemenede gerek olmaz bak ıstersen.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bazen sıkıntı yaşatıyor büyük bir şey alacaksan pek öneremem.

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Dostum satıcıdan satıcıya değişir o olay fakat güvenli satıcı bulup full ondan alırsan istediğin gibi alabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence yabancı bir yerden geliceği için hiçbir şey garanti edilemez.Güvenilir olduğu kadar güvenmek de gerekmiyor doğrusu fazla pahalı şeylere kaçma paranın boşuna gitmesini kimse istemez. :)

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka satıcı çok önemli güvenilir ise alışveriş yapılabilir. Benim 3, 4 tane siparişlerim gelmedi mesela ve tabi para iadesi de dahil. Güvenilir olduktan sonra arkana bile bakma.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aslında ürünleri aliexpressin kendisi değil de içerideki satıcılar sattığı için direkt siteye bir şey söylemek yanlış olur. Güvenilir satıcılara denk gelirseniz tek problem uzun teslimat süresidir genelde satışlar hep olumlu sonuçlanıyor.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sağlam satıcıdan alırsan bir problem olmaz ama sağlam olmayandan alırsan problem yaşarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bazı ürünleri çok iyi bazılırı çok kötü yusuf yusuf yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben sürekli alışveriş yaparım ama o tarz ürünlerin gümrük vergisi ne akdar bazen aynı ürünler farklı kullanıcılara farklı gümrük vergileriyle yansıtılıyor. Sana 1000 tl gümrük vergisi çıkartırsa manasız olur aliexpresden almak. Aldığın ürünün garanti şartları global olması lazım. Geri göndermen gerekti burada kargo ücreti de sana ait. Kargo ücreti ne kadara patlar bilmiyorum. Ama sağlam satıcılardan alışveriş yaptıktan sonra karşında bir muhatap bulursun. Yardımcı oluyorlar. Aliexpress zaten müşteri ve satıcı arasındaki ilişkiyi iyi kurmuş ben sıkıntı yaşamadım hiç.

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Birçok alışverişim oldu sorun çıkmadı.

Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aliexpress e güvenebilirsin önemli olan aldığın ürün ve satıcının kim olduğu

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
önce müsteri temsilcileri ile iletişime geç ona göre satın almayı düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...