All chat 'deki hikayeleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
All chat biliyorsunuz ki yeni yamada kapanacak ,all chat kapamanmadan önceki hikayelerinizi yazmanızı istiyorum sohbet muhabbet gibi.
Ben başlıyorum;Arkadaşlarla flex girdik o zamanlar bizim ekipte hile gören ve kullanan olmamıştı mh'ye geldiği zaman hemen hileyi denedim neyse işte sion jungle yaptım baya yön veriyordum karaktere ultideyken arkadaşlara numara yapmak için topladım flex girdik saat 2-3 falan gece neyse işte sion jungle aldım. sonra all chate saçma kodlar falan yazdım karşı takım o kodları nerden biliyorsun onlar gizli kod falan dedi arkadaşlara rastgele tuşlara bastım chate kod falan yazdı dedim sonra önüme panel falan açıldı diye anlattım dedim işte sion rsi kontrol edebiliyom diye sonra gankleri ultiyle falan attım hepsi inanmıştı yarın sabah hespi sion jungle yapmış normal oyunda kodları chate falan yazmış denemişlerdi çok gülmüştüm.

Son düzenleme:
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Valla o kadar hikaye var ki hangisini anlatsam bilmiyorum. Bi ara çok teemo alıyodum bazı kerizler karşıma garen alıyolardı eziyodum sonra all chatten bütün sülalemi elden geçiriyorlardı. Ama ne yalan söyleyeyim çokta rahatlıyordum.

Bide şöyle hikaye var: Yasuo script veya yone script oynamaya bayılırım halende oynarım. Middeyken yasuo veya yone aldığım zamanlarda karşıma bazen syndra veigar falan böyle uzaktan vuran kırılgan birşeyler alırlardı bende sürekli duvar açıp dodgelardım sonra keserdim 3 14 falan giderlerdi bide all chattan sürekli küfür ederlerdi teemodaki gibi. Ama bunda öyle böyle değil teemodan bile beter insanlığa kitaba falan söverlerdi öyle kudurturdum. Maç bittiğinde adlarını alır bi txt ye kaydeder 1 2 gün beklerdim. Kaydettiklerimin %90'ı benim maçımdan 1 2 oyun sonra yasuo alıp 0 20 giderdi veya o maç afk kalırdı. İçimin yağları erirdi valla.

Şimdi all chatın kapanması her ne kadar dereceli için mantıklı olsada sıralıda veya aramda çok sohbet etmişliğim var. Sadece dereceli için kapatsalardı daha mantıklı olurdu. Neyse buraya da öyle yazmış oldum iyi geceler.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
All chatte bi kere bi çocuğu aşırı korkutmuştum bana küfür ettiği için dava edicem bilmem ne dedim sonra çocuğa baya üzülmüştüm

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windsharp ilk çıktığı zamanlar bi olayı vardı arada bir karşıdaki karakterleri görünmeyen yerde olsa bile görebiliyordunuz. Bende de bi oyunda olmuştu işte bu bug, gördüğüm kişi talon oynuyordu. Çocuk nerede olursa all chatten şurdasın burdasın diye yazıyordum ama baya kudurmuştu çocuk, o gün çok eğlenmiştim.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Scriptle samira oynuyordum, karşıda nasus ve ornn vardı delirmişlerdi sövüyorlardı tehdit etmiştim bunları şikayet edicem felan siber suçlara gülmüştüm baya o gün

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
adamın biri numarasını paylasmıstı yaptığı son hata oldu...

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Karşıdan birisi all dan sürekli küfür ediyor bizde arkadaşlarlar la reportladık. diğer oyun yine karşıma geldi bi daha reportladım :D ban yemişti

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
all chatten müzik ismi söyledim karşıda bi oyuncu söyledi şarkı bitti ben söyleidm o söyledi beraber şarkı dinledik koca oyun sonra ekleşip dertleştik

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
genelde hep karşı takım sövüyordu bi tık iyi oldu aslında

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka top lanede morde oynuyorum karşımda da ornn var. Ama adamla bi fighta giriyoruz bitmiyor fight ne o ölüyor ne ben ölüyorum. Böyle uzun uzun fightlar atarken adamla sıkıldık sohbet etmeye başladık lanede. Lanein ortasında durup sohbet ediyoruz minyonlar savaşıp gidiyor falan. Gelen ormancılara küfür edip gönderiyoduk. Çok güzeldi tabi o zamanlar insanlık vardı düzgün kişiler vardı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne güzel ana bacı sövüp rahatlıyoduk rahatlama seansımdı keşke kapanmasaydı

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşıma duo girdik. Karşıda jung lee vardı. Arkadaşım adc ye Yasuo bende supa Blitzcrank kitlemiştim bu arada BC+Yasuo çok güzel oluyor botta tabi yasuo iyi bir yasuo ise. Bizim jung ile lee sin'e invade attık. Redini Q ile çektim ve oradan 2 kill çıkarttık. Ondan sonra ise arkadaşımla aramızda lee sin e hiç buff aldırttırmayalım dedik. Adam oyun boyunca buff alamadı. Redini ve Bluesını kesiyoruz. Tam alacakken Q ile çekiyorum veya çalıyorum. Lee o kadar bi kanser ve delirdi ki oyun boyunca all chattan ana bacı sövü bize. El sonu ekledik ve 3 PRE kapalı girdik. JLŞASGKLAFGASLFGASJKLFGQUIOGFASJKLFGASK

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
genelde shaco teemo gibi herolarla karşıyı tilt etmeye oynuyordum ve chattan ana bacı sövüyorlardı ama kapanması kötü bence ya isteyen kapatsın daha iyi öyle

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
genelde shaco teemo gibi herolarla karşıyı tilt etmeye oynuyordum ve chattan ana bacı sövüyorlardı ama kapanması kötü bence ya isteyen kapatsın daha iyi öyle
Kapanması kötü oldu bana kalırsa da karşı takımı delirttiğinde sana ettiği o küfürden zevk almak hoşuma gidiyordu. JASFJLAKGFJLQŞBJLKJASGFJKAS

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
5 yıl normal kazanmak için oynadım son 1.5 yıldır trol ve eğlenmek için oynuyorum. Trol ve eğlenmeyi severim karşıma benim gibi trol ve eğlenmeyi biri gelirse acayip inanılmaz sarıyor chat falan yapıyoruz. Tek üzüldüğüm konu bu olacak . Elveda Troldaşlar :(

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
2016 zamanları League of legends'in en keyifli anlarıydı kar haritası çayımı alıp pc başına geçerdim ve bir gün çocukla tanıştım all chatten konuşmaya başladık uzun süre muhabbet ettik en sonunda oturduğumuz yerleri söylemiştik çocukla aynı yerde 2 sokak ileride oturduğunu öğrenmiştim :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sinirlenip numaramı atmıştım bedelini yeni bi numara alarak ödedim :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
script kullanırken karsılastıgım allchatler o kadar eglenceli ki maymun kafesinde gibi hissediyodum kendimi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dia1-master elo da sürekli karşıma gelen bir adc vardı, ben de adc oynuyordum ve bütün yüksek elo benim sc olduğumu biliyordu, legit oynamıyordum çünkü. Her neyse o adc tekrar geldi kog maw oynuyordum, yanımda da lulu prem vardı. Adamın master seri maçlarıydı. Kazanırsa master kaybederse d1 serilerinden düşecekti. Adam dedi ki eğer maçı salarsan 2k rp atarım diye. Ben çok ciddiye almadım ama sonra top ve jungle'ın saçma flamelerinden sonra oyunu adama satmaya karar verdim. Adamlar maçı kazandı, maç sonu adam ekledi ve gerçekten sözünü tuttu 2k rp yi aldım. Ama sonra sc kullandığım için de anneme küfür etti.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bir anda birine ayar olmuştum telefon numaramı istemiştim o sinirle numaramı verip bazı siteler ilan vermişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...