- Admin
^^
Kurucu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBöyle Bir Hata alıyorum Ne yapabılırım ?
sorunun çözümü yazıyor attığın resimde görmüyomusun netfremework 4.0 yükle diyor veya daha üstü 4.5
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBöyle Bir Hata alıyorum Ne yapabılırım ?
bİRADER zaten calısmıyor hata verıyor guncelleme atsorunun çözümü yazıyor attığın resimde görmüyomusun netfremework 4.0 yükle diyor veya daha üstü 4.5
bİRADER zaten calısmıyor hata verıyor guncelleme at
Ulan bi kerede DwordTeam a özenmeden hile yapın, ama tebırkler hile uçuyo
![]()
Ulan bi kerede DwordTeam a özenmeden hile yapın, ama tebırkler hile uçuyo
![]()
Sor bakalım Dword kimden özenmiş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaploader'i indir görürsün dostum
ÖNEMLİ : PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIMIZ TAKIM DAĞILDIĞI İÇİN ÇALIŞMALAR YAVAŞLADI, YANİ HER ÖZELLİK İLE BEN İLGİLENİYORUM. KORUMA, LOADER, HİLE POİNTER VS. BENİM ÜZERİME KALDI. EN KİSA ZAMANDA GÜNCELLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TAKİPTE KALIN, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !
Yaklaşık 1 aydır üzerinde çalıştığımız güncelleme bekleyen Loader'da birkaç değişiklik yaparak geri döndük. Eski konumuza (bkz. Wolfü Hack All Game V1.0.1 Beta Hack Loader ) bakabilirsiniz, o projenin devamıdır. Güncellemeler şu anlık neredeyse bitti birkaç hata ve bugları kapatmaya çalışıyoruz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Seçilen Oyun Açıldığı Anda Otomatik Inject sistemi.
*Uzak Sunucu Bağlantısı Sayesinde Loader İndirmeden Güncellenebilir Hale Getirildi
*Yeni UI
*Yeni Sunucu Ekranı
*Program Stabilite Ayarları Güncellendi
*Oto Pointer Güncelleme Sistemi Eklendi
*AntiLog Özelliği Eklendi, Program Kendini 5 Saniyede Bir Yeniler.
*Unpack Koruması Eklendi (By HeadSqot - Titanic)
*Loader'da emek Hırsızlığını Önlemek İçin Ufak Bir Sürprizimiz VarKullananlar Görecektir.
1- Loader'i yönetici olarak çalıştırıyoruz.
2- Bağlantı türünü seçip "Connect" butonuna basıyoruz.(Şu anlık sadece FTP aktif)
3- Eğer Loader kullanıma açıksa ekrana açık olduğuna dair bir mesaj gelecektir, onay verip kapatıyoruz.
4- "Load" butonuna basarak Load bölümünün açılmasını bekliyoruz.
5- Load bölümüne sorunsuz bir şekilde geldiyseniz istediğiniz oyunu seçip "Stream Hack !" butonuna basıyoruz.
6- Gerekli dosyalar indirildikten sonra oyunumuzu açıyoruz.
Enjoy
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sor bakalım Dword kimden özenmiş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaploader'i indir görürsün dostum
özenme filan yok dostum tüm hileleri bir yerde toplamak istedik topladık ve bunun yanında o vermiş olduğun sitenin loaderiyle bizim loader arasında büyük derecede fark var
en basitinden loaderimizin calışması için ekstra bişey kurmanız gerekmez. netfremework vb.