All Hack Loader v1.1.0 UPDATED *BETA TEST

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile menülümü ya açıyorum hile bom boş hiç birşey yok wolfteama girdikden sonra her tuşa tek tek bastım hiç birşey yokdu

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor şu anda, sunucudan kapatmadım test için bilginizr

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@headsqot Özentilik yok burda, tasarım gayet güzel olmuş ellerine sağlık. Dword dan özenti diyen arkadaşlar için söylüyorum, genel bir hile loaderi yapacaksanız, kullanacağınız tasarımlar sınırlıdır arkadaşlar. O yüzden bizim tasarımımız başkasına, başkasının tasarımı bize benziyebilir, burada özentilik bir şey yok. Fakat yazıları vs tıpatıp bizimkilerle aynı yapan bazı lowlar var sitede, başka sitelerde :D Onlar özenti onları zaten biliyosunuz.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
@headsqot Özentilik yok burda, tasarım gayet güzel olmuş ellerine sağlık. Dword dan özenti diyen arkadaşlar için söylüyorum, genel bir hile loaderi yapacaksanız, kullanacağınız tasarımlar sınırlıdır arkadaşlar. O yüzden bizim tasarımımız başkasına, başkasının tasarımı bize benziyebilir, burada özentilik bir şey yok. Fakat yazıları vs tıpatıp bizimkilerle aynı yapan bazı lowlar var sitede, başka sitelerde :D Onlar özenti onları zaten biliyosunuz.

Çok haklısın, özenti demesinler diye sizin loader'dan çok farklı şeyler ekledim. Kullanan kişi farkedecektir zaten. Fakat çekemeyenler olduğu için böyle şeyler çıkıyor :D. Teşekkürler, asıl sizin elinize sağlık böyle güzel bir ortam kurduğunuz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...