Allah Rahmet Eylesin Kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Henüz Küçük Yaşlarda Yol Arkadaşım Furkanla Başladığımız Oyun Olan wolftü'e Başlamıştık Sene 2013 Felandı Okula Öğle Aralarında Kaçıp İnternet Cafeye Giderdik Baya İyi Oynardı Kıskanırdım
Bana Öğretmesini İstemiştim Birlikte Baya Bir Yıl Oynamıştık 2019 yılında memoryhackers sitesini keşfetmiştim wolftü Oyunun Hilesinin Olduğu Zamanlar Zenginler Envanterlerini doldurabiliyordu fakat cebimizde sadece bi simit parası olduğu için ozamanlar para yatıramıyorduk oyuna bu hilede envanter hilesi olduğu için istediğimiz güçlü silahları alıp oynayabiliyordum Furkanın Doğum Günüydü Hediye Olarak Bu hile sitesini göstermiştim envanterin bu kadar dolu olmasını görünce baya mutlu olmuştu bende çok mutlu olmuştum kendisinin benim gibi sol kolu sakattı benle aynı kaderi paylaşıyordu ama ikimiz çok sıkı bir ekip olmuştuk sövenler sayanlara karşı dimdik dalga geçerek keyfimize bakardık hiç üzülmedik bu durumlardan çünkü biz kendimizi özel biri olarak görüyorduk 2020 yılına girdik 21.03.2020 tarihinde kız arkadaşıyla cafeye gideceğini beni sattığı gün oyuna gelmemişti saat akşam 9'u gösterirken aradığımda ulaşamadım korktum hemen evlerinin yolunu tuttum ailesi evde değil hastanedeydi aradığımda hastane olduklarını öğrenince koşa koşa gittim ozamanlar motoru vardı bunun trafik kazasında acile kaldırmışlardı 1 gün boyunca beklememize rağmen kan kaybından çoktan gitmişti Allah Rahmet Eylesin Kardeşim Unutmayacağım 21.03.2020

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın rest in peace.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
başın saolsun yakınlarımızı kaybetmek cidden üzücü ama hayat devam edicek illaki bir yerden sonra O7

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
@nader11ndeu seninde hayranındı reis ona güzel günler geçirdiğin hile için teşekürler

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...