Onaylı Üye
Güzel bir çalışma olmuş, tebrikler.
Eyw kardeşim güzel olmuş
Elbette müslümanım ancak atomlar ve hücrelerde akıl ve mantık vardır doğada hep birbirleriyle tepkimeye girmişler elektron alıp vermişlerdir oralarda yanlışlar var
Bitkinin tohumunun içinde var renklerini saklayan renk pigmentleri orasıda yanlış ancak nerden bakarsak bakalım bencede allah var
Fikrine saygı duyuyorum ancak katılmıyorumAtomlar ve hücrelerde akıl ve mantık vardır diyorsun , onlar kendi iradeleriyle mi tepkimeye giriyorlar yoksa koşulların oluşması sonucunda mı ? Eğer akıl ve mantık boyutunda iş yapmış olsalar birde irade eklenince tepkime şartları oluşsa da bazen tepkimeye girmemeyi seçmeleri gözlenebilir olacaktı . Demekki yok sadece bir programa binaen haraket ediyorlar . Robotlar gibi , gerektiği şartlarda gerekli tepkileri veriyorlar bu onlarda akıl ve mantık olduğunu göstermez .
Aynı durumdayız , ben sadece izah ettim .Fikrine saygı duyuyorum ancak katılmıyorum
Çok şükür forumdaki herkez allahımıza inaniyor bence başka konu üzerinden devam et emeyine saygı duyuyorum teşekkür bazı müslüman olmayan arkadaşlar için iyi oldu
onun yerine gece 3 te geç ayna karışısna bütün şeytanların falan gelmesi için ayinler yap bunu kayda al göster ateiste ne söyler merak ediyorum
güzel bir çalışma tebrikler
Okurken Büyülendim, Helal olsun vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?