- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
valla prime hesap olmadığım için yani onaylı (seçkin hesap) olmadığım için fazla koymazValla kardeşim Spinbot direk oyundan atıp vac atıyor diye biliyorum
valla prime hesap olmadığım için yani onaylı (seçkin hesap) olmadığım için fazla koymazValla kardeşim Spinbot direk oyundan atıp vac atıyor diye biliyorum
Teşekkür ederim bilgi ve tebrik için sevgilerimle , zamanında uzun süre legit oynayarak cs go oynadık hayatta kaldık ama ücretsiz halinde ufak bir hatada hile ol olma ban yiyorsun diye biliyorum legit oynamak için gireceğiz ama bu olaydan dolayı giresimiz bile yokspinbot dediğimiz şey mevlana hacktir yani sen basede afk kal ve ya rastgele ilerle otomatik olarak adam nerde olursa olsun vurabileceğin bir yerdeyse içinden geçiyor nefes bile aldırtmıyor ve hiç mermiyi kaçırmıyor
Post automatically merged:
ayrıca 50. yorumun hayırlı olsun onaylı üye oldunbende şu an onaylı üyeye kasıyorum
![]()
Kanka öyle olsa bile Sen Sadece Spin atıp 2 3 adam öldürüp direk ban yersin onu demek istiyorum çok denedim çünki xDvalla prime hesap olmadığım için yani onaylı (seçkin hesap) olmadığım için fazla koymaz![]()
legit oynuyordum bende bir zamanlar adamlar beni banlayacak bir şey bulamayıp telefon numaramdan kaynaklı banlamışlardı çok üzülmüştüm o günTeşekkür ederim bilgi ve tebrik için sevgilerimle , zamanında uzun süre legit oynayarak cs go oynadık hayatta kaldık ama ücretsiz halinde ufak bir hatada hile ol olma ban yiyorsun diye biliyorum legit oynamak için gireceğiz ama bu olaydan dolayı giresimiz bile yok
bende bir sürü hesap var kanka bir şey olmazKanka öyle olsa bile Sen Sadece Spin atıp 2 3 adam öldürüp direk ban yersin onu demek istiyorum çok denedim çünki xD
Vac ban dediğimiz olayın ne olduğu hakkında bilgi verir misin dostumlegit oynuyordum bende bir zamanlar adamlar beni banlayacak bir şey bulamayıp telefon numaramdan kaynaklı banlamışlardı çok üzülmüştüm o gün
bende bir sürü hesap var kanka bir şey olmazşöyle içlerinden geçmek çok eğlenceli olur diye düşünüyorum
(şu ana kadar 25'i geçkin hesap banlatmışımdır bunlardan 5'i de seçkin hesaplar
)
O zaman deneme yanılma işleri bul dene XD olursa söyle bende deneyim xDlegit oynuyordum bende bir zamanlar adamlar beni banlayacak bir şey bulamayıp telefon numaramdan kaynaklı banlamışlardı çok üzülmüştüm o gün
bende bir sürü hesap var kanka bir şey olmazşöyle içlerinden geçmek çok eğlenceli olur diye düşünüyorum
(şu ana kadar 25'i geçkin hesap banlatmışımdır bunlardan 5'i de seçkin hesaplar
)
cs go oyunundan sınırsız bir şekilde o hesaptan uzaklaştırılıyorsun ve hiç bir şey yapamıyorsun cs go ile ilgiliVac ban dediğimiz olayın ne olduğu hakkında bilgi verir misin dostum
Farklı bir steam hesabı ile tekrardan oyuna giriş yapılabilyior dimi ? eğer öyleyse oyunu indirip denemek istiyoruz sabaha kadar legit bir şekilde oynarsak ban atılacak mı diyecs go oyunundan sınırsız bir şekilde o hesaptan uzaklaştırılıyorsun ve hiç bir şey yapamıyorsun cs go ile ilgili
Ve Steam hesabında ömür boyu leke kalıyor xD o hile yüzünden eğer steam hesabın iyiyse yapma derim veya başka bir hesapta yapcs go oyunundan sınırsız bir şekilde o hesaptan uzaklaştırılıyorsun ve hiç bir şey yapamıyorsun cs go ile ilgili
valla sbyle ile tanımadın galiba kanka senonaylı üye olmak lazımmış
legit oynamak bana göre değil açıkcası oynayacaksam hiç açmadan oynarım açacaksam da rage mod'da açarım eğlencesini sürerimbu arada legit oynadığım halde telefon numarasından kaynaklı vac yedim ondan kaynaklı legit oynamak istemiyorum açıkcası çünkü banlayacak bir şey bulamayıp saçma sapan şeylerden banlıyorlar
bulursanız ben de arıyorumyav arkadaşlar csde hilesiz oynamak için oyun giriyorum 3 tane arkadaşım ile sadece benim hesap onaylı hesap olmadığı için bir sürü hile geliyor kafayı yiyoruz allahını seven bana bi spinbot atsında hile kimmiş nasıl olunurmuş göstereyim vallaha kafayı yedim çünkü hem 9 mayıs doğum günümdü doğum günü hediyesi olarak bari atın la ciğerinizi yerim la
![]()
![]()
farklı bir hesaptan girip oynayabiliyorsunFarklı bir steam hesabı ile tekrardan oyuna giriş yapılabilyior dimi ? eğer öyleyse oyunu indirip denemek istiyoruz sabaha kadar legit bir şekilde oynarsak ban atılacak mı diye
Onaylı üye olduktan sonra sitede spinbot mu var csgoda ?onaylı üye ol dostum sonra gir hacke başla yargı dağıtmaya
50 yorum kasmaya başladım ve hızla ilerliyorum az kaldıııonaylı üye ol dostum sonra gir hacke başla yargı dağıtmaya
teşekkür ederim50 yorum kg![]()
evet onaylı üye olmamız lazım, onaylı üye olmak için 50 tane yorum yazmamız lazımonaylı üye olmammız gerekiyor