Almanya'yı öneriyor musunuz ve Almanya'ya nasıl gidilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İş konusu kafana takacağın son şey olsun önemli olan yeni bir hayat kurmanın zorluğu olmalı burada kendine sorman gereken soru ucuz yemek ve araba için her şeyi bırakmaya değer mi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knka git bulursun illa bir iş var illa bulursun eğer İngilizce ve almancan varsa

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Halam almanyada geçen sene yazın turist vizesiyle öğrenci olarak gidip kaçak olarak çalıştım paramı kazandım yedim içtim gezdim her türlü almanyaya gidilir şirketler iş ilanı açıyor inşaat ustasından gemici mürettebatına mühendisten doktora doktordan diyetisyene diyetisyenden antrenöre ne iş lazımsa gidersin şirketler biletini vizeni ayarlar uçağa biner gidersin kalcak yer ayarlanıyor.

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
tek sevmediğim yanı insanlar biraz donuk kalıyor buraya göre ve hayat bir tık erken bitiyor onun dışında muazzam kesinlikle gidilmeli

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kanka sakın dıyım gıtme okadar tanıdıklarım akrabalrım suana gerı dondu geçım sıktısı heryerı sardı dırek turkıyeye kadar gel ege brdAYSNA da dur burda bır yere gıtme çok sıkkıntı çekersın
knk bu yorum beni çok güldürdü yaşın kaç bu arada? Sence akrabaların orası çok iyi der mi knk? ağa git gidebilen gitsin hiç durmasın. burda durması bile hata imkanı var ise ben bile para biriktiriyorum bende gitmeye çalışacağım burada olacak gibi değil... orada işci sınıfı bile iyi yaşıyor ortalama yaşıyor illa mesleğin yok diye gitmeyecek misin?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yüksek lisans mezunu isen yada lisans mezunu isen iş bulma imkanın daha kolay ancak sana orada bir iş bulacak biri olması lazım ki oturma izni alabilesin dostum bu sene schengen vizesi şuanda benim bildiğim 80 euro civarında
ayrıca vize almak için hesabında bir miktar para göstermen lazım teminat için ki buna da bakıyorlar

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeteneğin yoksa gidebileceğin en kolay iş Customer Support üzerinden olur. Hem de avrupanın çoğu şirketi covid sonrası evden çalışacağın şekilde (remote) iş sunuyor. Büyük firmaların internet sitesini her denk geldiğinde açar bakarım acaba hangi işlerde eksikleri var diye ortak tek noktaları Müşteri Hizmetleri.

Sadece iş üzerinde tecrübeli ve pratik zekaya sahip olman yeterli.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her türlü güzel bir ülke zaten ekonomisini göz önünde bulundurursak gitmemek için bir sebep yok oraya gitmeyi başar sonrasında ne iş yapsan olur yazın gelir caka satarsın türkiye de

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
almanyaya gitmek için gerekli izinlerin varmı giriş için eğer varsa zaten hiç düşünme git yaşam kaliten artar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba! Almanya'ya gitmek istemeniz harika bir fikir. Ancak, işçi vizesi için gerekli olan 10 bin Euro tutarı, Almanya'ya gitmek isteyen kişiler için sıkıntılı bir engel olabilir.

İşçi vizesi için gerekli olan 10 bin Euro tutarı, bir kefalet bedeli olarak istenmektedir. Bu bedel, işçinin Almanya'da yaşaması ve çalışması sırasında oluşabilecek bir takım masrafları karşılamak üzere alınmaktadır. Ancak, bu tutarın yüksekliği, Almanya'da çalışmaya hazırlanan birçok kişi için sorun yaratabilir.

Bununla birlikte, Almanya'da çalışmak ve yaşamak için farklı yollar da mevcuttur. İşçi vizesi haricinde, öğrenci vizesi veya dil öğrenme vizesi gibi seçenekler de mevcuttur. Bu vize türleri için de belirli şartlar ve başvuru süreçleri vardır, ancak işçi vizesine göre daha az bir finansal yükümlülük gerektirirler.

Eğer Almanca biliyorsanız, Almanya'da bir iş bulmanız daha kolay olabilir. Çünkü birçok işveren, yabancı dil bilen işçileri tercih etmektedir. Ayrıca, belirli mesleklerde çalışmak için belirli yeterlilikleri de sağlamak gerekmektedir. Bu konuda, Almanya'nın resmi web sitelerinde bilgi edinebilirsiniz.

Son olarak, Almanya'da yaşamak ve çalışmak için gerekli olan bir diğer unsur da, dil bilgisi ve kültürünü öğrenmektir. Bu nedenle, Almanca öğrenmek ve Alman kültürünü keşfetmek için Almanya'ya gitmeden önce bir kursa kayıt olmanızı öneririm. Bu sayede, Almanya'ya gitmeden önce hazırlıklı olabilirsiniz.

Umarım bu öneriler size yardımcı olur. İyi şanslar!

Moderatörün son düzenlenenleri:
𝕆ℙ𝕀𝕌𝕄
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben hollandadayim ve cok rahat ve nazik almanya duyduklarima gore kaba ve cok fazla turk var

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Almanya, turizm açısından oldukça popüler bir ülke ve tarihi, kültürel, doğal güzellikleri ile ziyaret edilecek pek çok yer barındırıyor. Eğer Avrupa seyahati yapmayı planlıyorsanız, Almanya'yı listenize eklemenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...