Çözüldü Alt + tab yapılınca kapanan google sekmesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
alt+tab yaptığımda kapattığım google sekmesi simgesiz bi şekilde sadece isimli görünüyor üstüne üslük şöyle bi durum var google kendi kendine alt tabda sekme kopyalıyor yani 1 sekme 5 6 kez gözüküyor yardım...

Çözüm
Merhabalar, araştırdıgım da sorununuzla ilgili aşagıda ki çözümleri buldum, bu çözümleri deneyebilirsiniz.
  1. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın: Öncelikle tarayıcınızı kapatın ve tekrar açın. Bazen basit bir yeniden başlatma sorunları çözebilir.

2. Tarayıcı Eklentilerini Devre Dışı Bırakın: Eğer tarayıcınıza yüklenmiş eklentiler varsa, bunlardan biri soruna neden oluyor olabilir. Eklentileri devre dışı bırakın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

3. Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlayın: Tarayıcı ayarlarınızda bir hata olabilir. Tarayıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin. Ancak bu işlem, tarayıcı ayarlarınızı sıfırlayarak kaybolan verilere neden olabilir, bu nedenle önceden önemli bilgilerinizi yedeklediğinizden emin olun...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden google tamamen kapat izinleri iptal et google üzerinden oturumun varsa kapat aç ve birde köklü yardım istiyorsan hepsini yap google sil tekrardan yükle yardımcı olduysam teşekkür ederim

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhabalar, araştırdıgım da sorununuzla ilgili aşagıda ki çözümleri buldum, bu çözümleri deneyebilirsiniz.
  1. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın: Öncelikle tarayıcınızı kapatın ve tekrar açın. Bazen basit bir yeniden başlatma sorunları çözebilir.

2. Tarayıcı Eklentilerini Devre Dışı Bırakın: Eğer tarayıcınıza yüklenmiş eklentiler varsa, bunlardan biri soruna neden oluyor olabilir. Eklentileri devre dışı bırakın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

3. Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlayın: Tarayıcı ayarlarınızda bir hata olabilir. Tarayıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin. Ancak bu işlem, tarayıcı ayarlarınızı sıfırlayarak kaybolan verilere neden olabilir, bu nedenle önceden önemli bilgilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

4. Virüs Taraması Yapın: Bilgisayarınızı bir antivirüs programı ile tarayın. Belki de bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılımlar bulunabilir ve bunlar soruna neden oluyor olabilir.

5. Tarayıcı Güncellemelerini Kontrol Edin: Tarayıcınızın güncel olduğundan emin olun. Eski sürümlerde bulunan hatalar güncel sürümlerde genellikle düzeltilir.

6. Sistem Güncellemelerini Kontrol Edin: İşletim sisteminizdeki güncellemeleri kontrol edin ve gerekirse sisteminizi güncelleyin.

7. Başka Bir Tarayıcı Deneyin: Sorun sadece belirli bir tarayıcıda mı yoksa diğer tarayıcılarda da mı var kontrol etmek için başka bir tarayıcı kullanmayı düşünün.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...