Üye
arkadaşlar benim bilgisayarımda aşşağı tarafta bi yer vayra uygulamaların ve başlat menüsünün olduğu yer işte oraya basınca dingg diye bi ses geliyo ve oraya basmıyo lütfen cevap verirmisiniz
hayır alt tarafta wifi felan varya o kısım çalışmıyoProgramda bi sorun olabilir sil yeniden yükle
baştan başlatıyorum oluyor sonra windows script felan diye bi mesaj geliyor tamam diyorum ya da çarpıya basıyorum sonra o alt tarafta bulunan saatin oldupu wifi yerinin olduğu yer ful hertarafı hata veriyorwifi kısmı uyarı veriyordur
pc yi yeniden başlat sürücüsü gelmiyorsa wifi sürücünü kontrol et
internet bağlantın varmı ??
başka bir program uyarı veriyordur bu programa geçiş yap diye altta o çalışan uygulama
bana geç diye uyarı verir zaten dostum
wifi sürücünü güncelle dostum bence aygıt yöneticisine gir ordanbaştan başlatıyorum oluyor sonra windows script felan diye bi mesaj geliyor tamam diyorum ya da çarpıya basıyorum sonra o alt tarafta bulunan saatin oldupu wifi yerinin olduğu yer ful hertarafı hata veriyor
herşeyi yaptım olmuyo yaaaaa yeni almıştım pcyiKardeşim pcnin fişini cek geri tak düzelmese format at
ses deriverleri ne kanka instagram yazsana sana mesaj atimEn güzeli temiz bir tarama yap daha sonra ses driverlerini kontrol et