Altyapısız taahhütüz kotasız internet önerebilir misiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Cümleten selamun aleyküm canlar.Ben eski evimden taşındım.Suan taşındığım binada altyapı yok. Kimisi 3-4 ay sa kimiside 2 sene sonra gelir diyor.Kafayı yiycem. Ne güzel ben Türrknetten 90mbps alıyordum.her neyse şuan bana geçici bir süre taahhütüz kotasız Altyapısız internet önerebilircek var mı.Mavi net 24 mbps 100 TL diyor,sizce mantıklı mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kotasız Altyapısız superbox var ama fiyatları biraz pahalı düşünürsen bakabilirsin heryerde kullanılıyor

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer bulunduğum konum iyi ve evime gelen altyapı sağlam dersen TÜRKNET öneririm ama Altyapı olmasın Taahüt olsun diyorsan SüperBox Kullanmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yok hocam ya zaten altyapı olmadığı için turknet kullanamıyorum.super boxta çok pahalı geliyor.bunun dışında bilinmeyen önerileriniz varsa sevinirim

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Altyapısız Tahhüütsuz, Kotasız ucuz bulunması zor. Altyapısız ucuz fiyat olabilmek için yıllar gelecek

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
senin yazdığın çok makul gibi piyasada o kadar ucuz yok diye biliyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Türk telekomun 70 liralık sınırsız alt yapın iyi ise 10 mgps veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Önerebileceğim bir internet yok altyapısız, ama tavsiyede bulunmak istiyorum türk telekomu hergün ara ve altyapı olmadığını söyle evinin adresini ver ve eğer bi kaç komşunada yaptırırsan bu işlemi 2 ay içerisinde bağlarlar. Şöyle anlatıyım ilk taşındığı zaman apartmanda 3 aile vardı yeni apartmandı kimseyle aram değildi ve altyapı yoktu 6 ay sonunda apartman doldu aram iyi olan komşulara gittim ve 1 ay içerisinde apartmana alt yapı bağlattırdık sabah ben arıyorum akşam başkası arıyor darladık bi nevi.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Turkcell süperbox alanın en iyisi öneririm fakat fiyat biraz tuzlu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Önerebileceğim bir internet yok altyapısız, ama tavsiyede bulunmak istiyorum türk telekomu hergün ara ve altyapı olmadığını söyle evinin adresini ver ve eğer bi kaç komşunada yaptırırsan bu işlemi 2 ay içerisinde bağlarlar. Şöyle anlatıyım ilk taşındığı zaman apartmanda 3 aile vardı yeni apartmandı kimseyle aram değildi ve altyapı yoktu 6 ay sonunda apartman doldu aram iyi olan komşulara gittim ve 1 ay içerisinde apartmana alt yapı bağlattırdık sabah ben arıyorum akşam başkası arıyor darladık bi nevi.
Çok teşekkür ediyorum yardımın için dostum bunu deneliycem:)
Post automatically merged:

Altyapısız ve tahattütsüz varmı ki
Var mavinet paketlerine baktım altyapısız taahhütüz kotasız 24 mbps hızında 100 lira gibi bir şeydi

Unutulmayan Kılıç
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hocam uydunet kablonet sanırım bir arayın konuşun iyi fiyat bağlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...