Seçkin Üye
gümrük hakkında bir bilgin var mı?1. nin performansı güzel
2.nin Görünüşü güzel 1.ye göre %10 bir performans düşüklüğü var
3. yü salla
Bence 2.
gümrük hakkında bir bilgin var mı?
hepten korkuttun beni :=)Amazondan Türkiye'ye elektronik alet getirmesi zor
n11 gibi sitelerden seçsen daha kolay olurdu
maalesef gümrükte biraz sıkıntı cıkabılır ama eline gelirse paramparça bir kutuda gelebilir
Sİstemlere bak yurtdışından alman çok normal ama riskli tabiki türkiyede en az 20 k bu cihaz.
paramparça gelceğini sanmıyorum ama gümrüğe takılırsa uğraşmaya değmezO yüzden ya kargo gelmez
Ya da gelirse paramparça bir kutu halinde gelir
eminmisin? şöyle bir şey okudum: amazon bizden vergi kesiyormuş şayet takılırsa o kestiği tutar ile ödüyor. Sıkıntı çıkmazsa bize kestiği vergiyi geri ödüyormuş. İlerde amazon dan bir şey alacak arkadaşların aklında bulunsun.Kardeşim sakın alma paran boşa gider
Gümrükte parfüm, çiçek, telefon, elektronik, vs gümrükte takılır. Üstüne bide para cezası alırsın
ben önceden birkaç video izledim. AliExpress den telefon aldı gümrük telefonu yakaladı ve yaklaşık 1100-1200 civarı para cezası kestiler adam fatura gösterdi videodaeminmisin? şöyle bir şey okudum: amazon bizden vergi kesiyormuş şayet takılırsa o kestiği tutar ile ödüyor. Sıkıntı çıkmazsa bize kestiği vergiyi geri ödüyormuş. İlerde amazon dan bir şey alacak arkadaşların aklında bulunsun.
onu da izledimde yasaklı ürünlerde sim kartı girişi olanlar (telefon akıllı saat vs.) uyuşturucular kozmetikler felan yasakmış ama hiç bir yerde laptobun yasak olduğuna dair bir şey görmedim. Sanırsam cezadan ziyade vergi veriyorsun %18-%20ben önceden birkaç video izledim. AliExpress den telefon aldı gümrük telefonu yakaladı ve yaklaşık 1100-1200 civarı para cezası kestiler adam fatura gösterdi videoda
ama YouTube de Bafır adam (adını değiştirdimi bilmiyorum Bafır olabilir) izlersen birkaç şey öğrenebilirsin oçinden motor bile geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?