- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Tamamiyle kendi fikrim, Xbox Game Pass çok çok daha makul ve mantıklı. Bu tarz aboneliklerde hem içerisinde yüzden fazla oyun ücretsiz hem EA Games oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. Ayrıca o da cidden aylık makul bir fiyat, günlük 1 TL'ye denk geliyor ki şu anki ekonomide aylık 30TL cidden hiçbir şey. Ben Xbox Game Pass tarafındayımVerdiği oyunlar pek iyi olmasa da 7 lira 90 kuruşa gene fena hizmet almıyoruz da bu verdikleri oyunun kötülüğünü değiştirmiyor. Önceden çok güzel oyunlar dağıtırdı.
Bunun güzelliği oyunları kalıcı olarak veriyor, diğerlerinde aylık aboneliği devam ettirmek gerekiyor.tamamiyle kendi fikrim, Xbox Game Pass çok çok daha makul ve mantıklı. Bu tarz aboneliklerde hem içerisinde yüzden fazla oyun ücretsiz hem EA Games oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. Ayrıca o da cidden aylık makul bir fiyat, günlük 1 TL'ye denk geliyor ki şu anki ekonomide aylık 30TL cidden hiçbir şey. Ben Xbox Game Pass tarafındayım
Aylık 7 lira 90 kuruşa göre bence abarttığınız kadar kötü değil.Ben hiç ısınamadım, Xbox tercihimdir.
Aslında o kadar kötü oyunlar değil. Far Cry 4'ün tek sıkıntısının üçüncü oyunuyla aynı olması, bir farkı yok.Oyunlar kötü ama bedava oldugu için severiz.
Kaldı ki Far Cry 4'ün zaten tekli fiyatı 135 TL, indirimle 40 TL'ye kadar falan düsüyor. O kadar kötü oyunlar da değil, Far Cry harici diğerleri kafa dağıtmalık oyunlar. İndirimle 2-3 liraya satılan oyunların fiyatı bile 25-30 liraya yaklaşmışken 7 liraya şu tablo sudan ucuz.Amazon 7 lira 90 kuruşa bu hizmeti verip de beğenmeyene ne diyeyim artık? Sudan ucuz bir fiyata,10 çeşit iyi de olsa kötü de olsa 100'lerce lira değerinde oyun veriyor.
Evet, son aylarda verdiği oyunlar pek iyi değil.Oyunlar kötü aslında ya.
Kaldı ki şu zamanda sadece Far Cry 4'ü hard disk ile alıyım desen 30-40 lira verirsin yani şu Amazon'un yaptığı kampanyayı kötüleyenin aklından şüphe ederim. Su bile 10 lira olmuşken 7.90 da oyun almakKaldı ki Far Cry 4'ün zaten tekli fiyatı 135 TL, indirimle 40 TL'ye kadar falan düsüyor. O kadar kötü oyunlar da değil, Far Cry harici diğerleri kafa dağıtmalık oyunlar. İndirimle 2-3 liraya satılan oyunların fiyatı bile 25-30 liraya yaklaşmışken 7 liraya şu tablo sudan ucuz.
Muhtemelen sene sonunda Amazon Prime'nin fiyatı da zamlanacak. Çok çok uzun süredir 7 lira bandında tutuluyor.Kaldı ki şu zamanda sadece Far Cry 4'ü hard disk ile alıyım desen 30-40 lira verirsin yani şu Amazon'un yaptığı kampanyayı kötüleyenin aklından şüphe ederim. Su bile 10 lira olmuşken 7,90 da oyun almak
Amazon, Netflix gibi paket sistemine geçebilir belki ama Epic Games gibi bir rakip varken oyunları ücretsiz vermesi lazım ki kendine kullanıcı çekebilsin.Muhtemelen sene sonunda Amazon Prime'nin fiyatı da zamlanacak. Çok çok uzun süredir 7 lira bandında tutuluyor.
Oyunları zaten ücretsiz vermeye devam edecektir, benim tahminim zam geleceği doğrultusunda.Amazon, Netflix gibi paket sistemine geçebilir belki ama Epic Games gibi bir rakip varken oyunları ücretsiz vermesi lazım ki kendine kullanıcı çekebilsin.
Yılbaşına kadar vereceğini duymuştum bir yerde muhtemelen yılbaşından sonra zam getireceklerdir.Oyunları zaten ücretsiz vermeye devam edecektir, benim tahminim zam geleceği doğrultusunda.
Zam gelmesi kaçınılmaz artık. Her şeye aşırı derecede zam geldi, diğer ülkelerde fiyatlarına zam geldi diye biliyorum. Ona rağmen Türkiye'deki fiyatı bayağıdır sabit tutuluyor.Yılbaşına kadar vereceğini duymuştum bir yerde muhtemelen yılbaşından sonra zam getireceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?