Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Epic Games kadar başarılı olan bir sistem daha yok sanırım. Bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum, her hafta ücretsiz bir oyun vermek veya özel zamanlarda her gün bir bedava oyun vermek cesaret ister.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sırf Far Cry 4 için alırım da fazla iyi oyun seçenekleri sunmamışlar. Epic Games'i tercih ederim.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Amazon fiyat bakımından uygun ama bir Epic Games kadar olacağını pek zannetmiyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Zam gelmesi kaçınılmaz artık. Her şeye aşırı derecede zam geldi, diğer ülkelerde fiyatlarına zam geldi diye biliyorum. Ona rağmen Türkiye'deki fiyatı bayağıdır sabit tutuluyor.
Fiyatlar yükselince Türk kullanıcılar almaz diye Amazon fiyatı sabit tutuyor, müşteri kaybetmemek için. Fiyat artışlarından dolayı Netflix, Exxen çok büyük müşteri kaybına uğradı zaten.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Fiyatlar yükselince Türk kullanıcılar almaz diye Amazon fiyatı sabit tutuyor, müşteri kaybetmemek için. Fiyat artışlarından dolayı Netflix, Exxen çok büyük müşteri kaybına uğradı zaten.
Kardeşim hadi fiyatları arttırdı diyelim, Amazon kadar güvenilir ve hızlı hizmet sunan bir site yok. Kısacası alternatif yok, eninde sonunda bu Prime üyeliğini devam ettireceğiz. Zorunda kalacağız, demek istediğim o.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kardeşim hadi fiyatları arttırdı diyelim, Amazon kadar güvenilir ve hızlı hizmet sunan bir site yok. Kısacası alternatif yok, eninde sonunda bu Prime üyeliğini devam ettireceğiz. Zorunda kalacağız, demek istediğim o.
:uwuwink: Orası öyle.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Far Cry 4 harici pek ilgimi çekmedi gibi ama Prime Gaming reis verdiyse alırız, ne diyelim?

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Amazon adamdır, Epic Games'i sadece GTA 5 verdi diye savunuyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Amazon Prime'ın ₺7.90 gibi çok düşük bir ücretle birçok hizmetinden zaten yararlanıyorum ve üstüne üstlük bu tarz bedava oyunlarda veriyor. Gerçekten yerel fiyatlandırmasını en beğendiğim şirket diyebilirim. Far Cry 4 oynamayı da uzun zamandır istiyorum, bilgi için teşekkür ederim.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Klasik Amazon işi, güzel oyun veriyor. Yanında isimleri duyulmamış oyunlar veriyor, Far Cry serisi çok güzel bir seri. 4'ü oynamamıştım, bedava vermiş olmaları çok güzel bir jest. 8 TL'ye birçok şey alabiliyorsun, almamış olanlar kesinlikle alsın.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Amazon Prime'ın ₺7.90 gibi çok düşük bir ücretle birçok hizmetinden zaten yararlanıyorum ve üstüne üstlük bu tarz bedava oyunlarda veriyor. Gerçekten yerel fiyatlandırmasını en beğendiğim şirket diyebilirim. Far Cry 4 oynamayı da uzun zamandır istiyorum, bilgi için teşekkür ederim.
Ben de 4. oyununu almayı düşünüyordum, vazgeçip 5. oyununu almıştım. İyi ki de 4. oyununu almamışım, 5. oyunu tam bir fiyaskoydu zaten. Hiç değilse dördüncü oyununa para vermemiş olacağım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...