Amazon Prime ile ücretsiz LoL hediyeleri kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Amazon Prime'a kayıt olduğunuzda ilk ay ücretsiz olduğu için desteklediği oyunlarda ödüller alabilirsiniz. Ben LoL oynadığım için onu örnek veriyorum. Kayıt olurken 1.03 TL ücret çekiyor hesap doğrulaması yaptıktan sonra geri size yolluyor paranızı :) bu işlem için sadece banka kartınızın olması yeterli.

Bedava alınacak LoL hediyeleri;

650 RP.
1350 RP'lik kostüm.
200 turuncu esans.
5 tane rastgele şampiyon küresi.
2 tane ebedi serisi.
30 günlük XP takviyesi.

Hesabınıza bunlar tanımlandıktan sonra üyeliğinizi 30 gün dolmadan iptal edebilirsiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tıklayıp giriş yaptığınızda sağ kısımda üyelik yazar oradan ayarları güncelleye basarak üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ne zamana kadar geçerli bu kanka?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu Amazon Prime üyeliği. Birçok konuda avantaj tanıyor, aylığı da 7.90 TL. Şu devirde 7.90 TL'ye adamakıllı bir şey kalmadı zaten. Üyelik devam ettirilebilir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar her ay alabilirsiniz ama şunu hatırlatayım size Amazon 650 RP'yi 300 düşürecek, düşürmesin sebebi ise 10 tane de mor ihtişamlı mücevher vardı ondan vereceğim o yüzden tavsiyem en erken zamandan itibaren almanız :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar her ay alabilirsiniz ama şunu hatırlatayım size Amazon 650 RP'yi 300 düşürecek, düşürmesin sebebi ise 10 tane de mor ihtişamlı mücevher vardı ondan vereceğim o yüzden tavsiyem en erken zamandan itibaren almanız :)
Kaynak gösterir misiniz?

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel açıklamışssın papara daki sanal kartları da kabul ediyor yani buda demek oluyor ki istediğiniz kadar hesaba prime daki hediyeleri alabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim icin 8 lira fazla deyil almanizi kesinillikle öneriyorum o rp lerle indirimli kostüm alin veya gece pazari gibi size özel indirim verdiyi kisimdan beyenip rp nizi kullanin sakin sandik almayin onun disinda kostumune sahip oldugunuz renk paketlerinidr alabilirsiniz obur ay jaxsa alicam ben

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Benim icin 8 lira fazla deyil almanizi kesinillikle öneriyorum o rp lerle indirimli kostüm alin veya gece pazari gibi size özel indirim verdiyi kisimdan beyenip rp nizi kullanin sakin sandik almayin onun disinda kostumune sahip oldugunuz renk paketlerinidr alabilirsiniz obur ay jaxsa alicam ben
8 lira sonraki aylar için hocam. İlk ay ücretsiz.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Amazonu aldıktan sonra devam ettirmek en iyisi olabilir çünkü G.O.T in yayınlandığı nadir platformlardan birisi, normal dizi sitelerinde bulamıyorsunuz çünkü adamlar telif atıyor sürekli.
Hem öyle hediyeler verip hem de böyle bir avantaja sahip olmak en iyisi, yanlışlıkla amazonunda reklamını yapmış olduk..

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Amazonu aldıktan sonra devam ettirmek en iyisi olabilir çünkü G.O.T in yayınlandığı nadir platformlardan birisi, normal dizi sitelerinde bulamıyorsunuz çünkü adamlar telif atıyor sürekli.
Hem öyle hediyeler verip hem de böyle bir avantaja sahip olmak en iyisi, yanlışlıkla amazonunda reklamını yapmış olduk..
kesinlikle devam ettirebilir 7 tl ye adamlar daha ne kadar hizmet versin kargon ücretsiz geliyor, film ve dizi sitesinde aboneliğin oluyor ve gaming ödülleri vs

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sadece lol de degil valorant fortnite gibi oyunlarda da ödülleri var gayet kullanışlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...