Lefter
Süper Üye
Her hangi bir fikrim yok ama uzun zamandır var olan bir şey.Ne zamana kadar geçerli bu kanka?
Yasal hocam adı üstünde 1 aylık deneme hakkı veriyorlarYasal mı?
Kaynak gösterir misiniz?Arkadaşlar her ay alabilirsiniz ama şunu hatırlatayım size Amazon 650 RP'yi 300 düşürecek, düşürmesin sebebi ise 10 tane de mor ihtişamlı mücevher vardı ondan vereceğim o yüzden tavsiyem en erken zamandan itibaren almanız
8 lira sonraki aylar için hocam. İlk ay ücretsiz.Benim icin 8 lira fazla deyil almanizi kesinillikle öneriyorum o rp lerle indirimli kostüm alin veya gece pazari gibi size özel indirim verdiyi kisimdan beyenip rp nizi kullanin sakin sandik almayin onun disinda kostumune sahip oldugunuz renk paketlerinidr alabilirsiniz obur ay jaxsa alicam ben
Deneyen yazabilir mi acabagüzel açıklamışssın papara daki sanal kartları da kabul ediyor yani buda demek oluyor ki istediğiniz kadar hesaba prime daki hediyeleri alabilirsiniz
papara hesabın varsa dene dostum 1,50 tl gibi bir şey kesip iade ediyor sonrasında ben denemediğim şeyi yazmamDeneyen yazabilir mi acaba
Fake kart denemedim ama ailenin kartı arkadaşının kartından yapabilirsin 1 tl ücret kesip geri verecek.birisi hesabıma alabilir mi, yoksa bir şekilde yapabilir miyim fake card?
Süre sınırını bilmiyorum ama uzun süredir aktif olan bir şey.ne zamana kadar var bu
Ben 2 kere aldım hocam.Deneyen yazabilir mi acaba
kesinlikle devam ettirebilir 7 tl ye adamlar daha ne kadar hizmet versin kargon ücretsiz geliyor, film ve dizi sitesinde aboneliğin oluyor ve gaming ödülleri vsAmazonu aldıktan sonra devam ettirmek en iyisi olabilir çünkü G.O.T in yayınlandığı nadir platformlardan birisi, normal dizi sitelerinde bulamıyorsunuz çünkü adamlar telif atıyor sürekli.
Hem öyle hediyeler verip hem de böyle bir avantaja sahip olmak en iyisi, yanlışlıkla amazonunda reklamını yapmış olduk..
Hayır düşürülmedi.verdiği rp düşürüldü galiba 350 ye
Hayır düşürülmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?