Çözüldü Amazon Prime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
League Of Legends oyunundaki Prime ödülleri için 6 hesaptan ödül aldım. 4 Kendi telefonum ile 2 başka telefon ile üye oldum. Artık üye olduğumda her şey tamam oluyor Amazon Prime alabiliyorum ama Prime Gaming ile bağlantı kuramıyorum. Her seferinde bu hatayı alıyorum. Telefon numarası istiyor. Sorun şu ki zaten telefon numaram kayıtlı. Telefon numaramı kara listeye falan almış olabilirler mi? Bilgisi veya başına gelmiş olan varsa yanıt bekliyorum. (BAŞKA TELEFON NUMARALARI İLE PRİME ALABİLİYORUM).

NOT: İşim bittikten sonra üyeliklerden bilgilerimi kaldırıyorum.

(Yanlış yerde konu açtıysam affola.)

-

Add your mobile number to enable Prime Gaming.​

To protect your Amazon account, enter your mobile phone number before proceeding:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Once you’ve updated your information,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Ekli dosyalar

• x1.png
    x1.png
    26.1 KB · Görüntüleme: 46
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
4 veya 5 . prime ödüllerini aldıktan sonra numaramı sildim. böylelikle tekrar tekrar numaramı kullandım ama şimdi kullanamıyorum :(
Büyük ihtimal aynı bilgilerle aldığınız için dediğiniz gibi kara listede olabilirsiniz eğer bu ay için ödülleri almadıysanız bir kaç gün bekleyip tekrar deneyin. Eğer olmaz ise aynı bilgilerini birden fazla hesapta işlem yaptığınız için de böle bir şey olmuş olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Aynı sorun benim kendi telefon numaramla kayıt olurken de var. Üstünden 4-5 ay gibi süre geçmesine rağmen halen benim telefon numaramda aynı hatayı veriyor.Birden fazla hesap kullandığımız için kara listeye eklenmiştir muhtemelen bende hala çözemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben aynı sorunu yaşadım destek attım "aynı numaradan bissürü hesap açtıgınız için numaranız yasaklanmıştır" gibi bir cevap aldım sonra internetten numara alıp devam ettim :D

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aynı numaraya kayıt olmuş önceki hesaptan prime gaming ile ilgili işlem yapabilirsiniz sizin ip adresiniz veya kesin olarak telefon numaranız hatadanda belli olduğu gibi kara listeye yani kullanılmamak üzere engellenmiş. Tabi sadece belli yerden normal amazon aws gibi örnek hizmetlerde kullanabilirsiniz. Fazla akıl yaparsan robotlar devreye girer :D

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Peki o kullandığınız amazon hesaplarından bilgilerinizi silmek yerine, amazon hesabınızı silmeyi denediniz mi? Açtığınız tüm amazon hesaplarını destek kısmından ulaşarak kapatma isteği yollayın, maile gelen kapatma onayına onay verin ve bir süre sonra tekrar o telefon numarası ile prime işlemlerinizi yapın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Peki o kullandığınız amazon hesaplarından bilgilerinizi silmek yerine, amazon hesabınızı silmeyi denediniz mi? Açtığınız tüm amazon hesaplarını destek kısmından ulaşarak kapatma isteği yollayın, maile gelen kapatma onayına onay verin ve bir süre sonra tekrar o telefon numarası ile prime işlemlerinizi yapın.
Kankam bilgilerimi sildikten sonra hesap işlevsiz kalıyor. Telefon bilgilerini ve kart bilgilerini siliyorum. Dediğini yapsam da bir şey değişmez. Yukarda arkadaşın dediği gibi sanırım telefonum kara listeye alındı. Alternatif çözümler bulacağım veya artık oradan burada tel numaralarıyla hesap açacağız :D

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kankam bilgilerimi sildikten sonra hesap işlevsiz kalıyor. Telefon bilgilerini ve kart bilgilerini siliyorum. Dediğini yapsam da bir şey değişmez. Yukarda arkadaşın dediği gibi sanırım telefonum kara listeye alındı. Alternatif çözümler bulacağım veya artık oradan burada tel numaralarıyla hesap açacağız :D
5sim gibi yabancı sitelerden numara alabilirsin. 1 amazon numarası orda 80-90 kuruş ediyor.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Fake number yada çalinti no olarak engel yemiş olabilirsin mail atip anlat sorunu tek no ile takil bro

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
muhtemelen numaran kara listeye alınmıştır internette sms onaylamak için numaralar satılıyor onları kullanaiblirsin

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bende de olmuştu halen araştırıyorum bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...