4 veya 5 . prime ödüllerini aldıktan sonra numaramı sildim. böylelikle tekrar tekrar numaramı kullandım ama şimdi kullanamıyorumDaha önce kendi numaranızla kaç hesapla ve kaç defa prime gamingi kullandınız?
Büyük ihtimal aynı bilgilerle aldığınız için dediğiniz gibi kara listede olabilirsiniz eğer bu ay için ödülleri almadıysanız bir kaç gün bekleyip tekrar deneyin. Eğer olmaz ise aynı bilgilerini birden fazla hesapta işlem yaptığınız için de böle bir şey olmuş olabilir.4 veya 5 . prime ödüllerini aldıktan sonra numaramı sildim. böylelikle tekrar tekrar numaramı kullandım ama şimdi kullanamıyorum
İnternetten numara nasıl aldın hocam kod falan istiyor ondan soruyorum.Ben aynı sorunu yaşadım destek attım "aynı numaradan bissürü hesap açtıgınız için numaranız yasaklanmıştır" gibi bir cevap aldım sonra internetten numara alıp devam ettim
Bazı siteler var 3 ile 5 rub arası yabancı numaralar alabilirsin. araştırırsan bulursunİnternetten numara nasıl aldın hocam kod falan istiyor ondan soruyorum.
Kankam bilgilerimi sildikten sonra hesap işlevsiz kalıyor. Telefon bilgilerini ve kart bilgilerini siliyorum. Dediğini yapsam da bir şey değişmez. Yukarda arkadaşın dediği gibi sanırım telefonum kara listeye alındı. Alternatif çözümler bulacağım veya artık oradan burada tel numaralarıyla hesap açacağızPeki o kullandığınız amazon hesaplarından bilgilerinizi silmek yerine, amazon hesabınızı silmeyi denediniz mi? Açtığınız tüm amazon hesaplarını destek kısmından ulaşarak kapatma isteği yollayın, maile gelen kapatma onayına onay verin ve bir süre sonra tekrar o telefon numarası ile prime işlemlerinizi yapın.
5sim gibi yabancı sitelerden numara alabilirsin. 1 amazon numarası orda 80-90 kuruş ediyor.Kankam bilgilerimi sildikten sonra hesap işlevsiz kalıyor. Telefon bilgilerini ve kart bilgilerini siliyorum. Dediğini yapsam da bir şey değişmez. Yukarda arkadaşın dediği gibi sanırım telefonum kara listeye alındı. Alternatif çözümler bulacağım veya artık oradan burada tel numaralarıyla hesap açacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?