Amazon TR'den UK'ye kargo ship var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, dropshippinge başlayacağım fakat bir türlü düzgün bir tedarikçi bulamadım çeşitli sitelerde, fakat Amazon Türkiye de güzel bir tedarikçi ve ürün buldum fakat ben eBay yurt dışından satış yapacağım Amazon TR'den eBay UK'ye kargo (ship) var mıdır bilginiz var mı, ürünü ilana koyacağım fakat sipariş gelirse ve TR'den gitmezse yurt dışına o zaman sıkıntı olur benim için bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam, günümüzde akaryakıt fiyatları malum belli, TR'nin bir ucundan bir ucuna bile 500gr şey ₺35 tutuyor. eBay fee kesecek, kargo ücreti vs. derken hiçbir anlamı kalacağını sanmıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu işi TR üzerinden yapmak pek mantıklı olmaz hocam, yurt dışı tedarik ve satıcı bulmalısınız ve ek olarak 2-3 farklı ücretli yazılımlar var bu işler için. Onlar olmadan kervan yürümüyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Var hocam şuan halem gönderiliyor mu bilmiyorum ama daha öncesinde göndermiştim. Savaştan dolayı şuan gönderiliyor mu bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
var evet ama aktif durumundan haberdar değilim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, dropshippinge başlayacağım fakat bir türlü düzgün bir tedarikçi bulamadım çeşitli sitelerde, fakat Amazon Türkiye de güzel bir tedarikçi ve ürün buldum fakat ben eBay yurt dışından satış yapacağım Amazon TR'den eBay UK'ye kargo (ship) var mıdır bilginiz var mı, ürünü ilana koyacağım fakat sipariş gelirse ve TR'den gitmezse yurt dışına o zaman sıkıntı olur benim için bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
parasını verirseniz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...