amazon video watch party sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben arkadaşımla beraber watch party ile video izleyemiyorum bundan birkaç ay önce bir sorun yoktu ama şu an yapamıyorum watch party kalktı mı ?

bu arada ne hakkında konu açacağımı bilemedim ondan buraya açtım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Amazon Video'nun "Watch Party" özelliği, izleyicilerin aynı anda birlikte bir video izlemesine ve sohbet etmesine olanak tanır. Ancak, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İşte bazı yaygın sorunlar ve bunları çözmek için öneriler:

1. Sohbet veya Video Senkronizasyon Problemleri: İzleyiciler arasında sohbet veya video senkronizasyon sorunları yaşanabilir. Bu durumda, internet bağlantınızı kontrol edin ve daha güçlü bir bağlantıya sahip olduğunuzdan emin olun. Ayrıca, tarayıcınızın veya uygulamanın güncel olduğundan ve desteklenen cihazları kullandığınızdan emin olun.
  2. Video Kalitesi Sorunları: Video kalitesinde düşüş veya yüksek gecikme yaşanabilir. Bu durumda, internet bağlantınızın hızını kontrol edin ve daha yüksek hızlarda yayın yapmaya çalışın. Ayrıca, aynı ağ üzerinde çok fazla cihazın bağlı olması da soruna neden olabilir, bu nedenle diğer cihazların internet kullanımını azaltmayı deneyin.
  3. Video Oynatma Sorunları: Video oynatma sorunları yaşanıyorsa, tarayıcınızı veya Amazon Video uygulamasını yeniden başlatmayı deneyin. Ayrıca, tarayıcı önbelleğini ve çerezlerini temizlemek de sorunu çözebilir.
  4. Davet Gönderme Sorunları: Watch Party daveti gönderirken sorunlar yaşanıyorsa, tarayıcınızın veya uygulamanın güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, Amazon hesabınızla ilgili herhangi bir güncelleme veya doğrulama gereksinimi olup olmadığını kontrol edin.
  5. Desteklenmeyen Cihazlar: Watch Party özelliği bazı cihazlarda desteklenmeyebilir. Bu nedenle, Amazon Video'nun hangi cihazlarda ve tarayıcılarda çalıştığını kontrol edin ve desteklenen bir cihaz kullanmaya özen gösterin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
teşekkürler kral bunları deneyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1713197445157.png

watch party kapatılmış
bendede aynı sorun var çözersen ulaşırmısın

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankam hemen bi hayat kurtarıcı tavsiye geliyor benden ''Rave'' ile partye gerek kalmadan bütün platformlarda beraber izleyebiliyosun üstelik bas konuş üzerine izlerken direk gta hilesi yazar gibi yazı yazabiliyosun üstten kayarak görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...