kanka...Bir çok nedeni olabilir ilk önce kasadaki erkan kartını, ramleri, hard disk bağlantılarını sök güzelce temizle kasayı toz kalmasın bu bileşenlerin gireceği yerde. Donanımlarını taktıktan sonra kendine yeni bir vga yada hdmi ekran kartın ile monitörün hangisini destekliyorsa desteklediği kabloyu al yeni kablonu takıp dene yine aynı sorunu alıyorsan formattan sonra ekran kartının driverları bozulmuştur mönitörün çözünürlüğünü desteklemiyordur kasanı televizyona tak büyük ihtimal ile ekran gelecektir televizyon üzerinden ekran kartı driverlarını son sürüme güncelle güncelledikten sonra mönitörüne bağla kasayı yinede hata almaya devam ediyorsan bana bu discord adresimden ulaş konuşarak daha kolay çözeriz hatanıAliyenn#9080
kanka ben zaten 3 ayda bir çıkartıp temizliyorum soketleri felanda şuanda birdaha formatladım sorun çözüldü galibaBir çok nedeni olabilir ilk önce kasadaki erkan kartını, ramleri, hard disk bağlantılarını sök güzelce temizle kasayı toz kalmasın bu bileşenlerin gireceği yerde. Donanımlarını taktıktan sonra kendine yeni bir vga yada hdmi ekran kartın ile monitörün hangisini destekliyorsa desteklediği kabloyu al yeni kablonu takıp dene yine aynı sorunu alıyorsan formattan sonra ekran kartının driverları bozulmuştur mönitörün çözünürlüğünü desteklemiyordur kasanı televizyona tak büyük ihtimal ile ekran gelecektir televizyon üzerinden ekran kartı driverlarını son sürüme güncelle güncelledikten sonra mönitörüne bağla kasayı yinede hata almaya devam ediyorsan bana bu discord adresimden ulaş konuşarak daha kolay çözeriz hatanıAliyenn#9080
ama sorunu çözdüm formatlayıpkanka muhtemelen monitörünü kendisinden fazla piksel dayamaya çalışıyorsun o yüzden o hatayı alıyorsun