Çözüldü AMD ekran kartımdaki Input Signal Out Of Range hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
beyler amd ekran kartım var driverini yükleyince bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
neden olur çözümü nedir formattan sonra olmaya başladı

Çözüm
Bir çok nedeni olabilir ilk önce kasadaki erkan kartını, ramleri, hard disk bağlantılarını sök güzelce temizle kasayı toz kalmasın bu bileşenlerin gireceği yerde. Donanımlarını taktıktan sonra kendine yeni bir vga yada hdmi ekran kartın ile monitörün hangisini destekliyorsa desteklediği kabloyu al yeni kablonu takıp dene yine aynı sorunu alıyorsan formattan sonra ekran kartının driverları bozulmuştur mönitörün çözünürlüğünü desteklemiyordur kasanı televizyona tak büyük ihtimal ile ekran gelecektir televizyon üzerinden ekran kartı driverlarını son sürüme güncelle güncelledikten sonra mönitörüne bağla kasayı yinede hata almaya devam ediyorsan bana bu discord adresimden ulaş konuşarak daha kolay çözeriz hatanı :D Aliyenn#9080
kanka...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir çok nedeni olabilir ilk önce kasadaki erkan kartını, ramleri, hard disk bağlantılarını sök güzelce temizle kasayı toz kalmasın bu bileşenlerin gireceği yerde. Donanımlarını taktıktan sonra kendine yeni bir vga yada hdmi ekran kartın ile monitörün hangisini destekliyorsa desteklediği kabloyu al yeni kablonu takıp dene yine aynı sorunu alıyorsan formattan sonra ekran kartının driverları bozulmuştur mönitörün çözünürlüğünü desteklemiyordur kasanı televizyona tak büyük ihtimal ile ekran gelecektir televizyon üzerinden ekran kartı driverlarını son sürüme güncelle güncelledikten sonra mönitörüne bağla kasayı yinede hata almaya devam ediyorsan bana bu discord adresimden ulaş konuşarak daha kolay çözeriz hatanı :D Aliyenn#9080

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka mesela şöyle düşün 720p bir monitörün var 1080p bir cihazı 720p de çalıştırmaya çalışıyorsun bu out of range hatası
Ya cihazı 720p yapacaksın ya da monitörü.
P verilerini örnek olarak verdim sen anla işi :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka ben zaten 3 ayda bir çıkartıp temizliyorum soketleri felanda şuanda birdaha formatladım sorun çözüldü galiba
Post automatically merged:

kanka muhtemelen monitörünü kendisinden fazla piksel dayamaya çalışıyorsun o yüzden o hatayı alıyorsun
ama sorunu çözdüm formatlayıp
evet görüntü ayarlarında 1440x900 kendi kendine 1660 oluyo 1440 a düşürsemde düzelmiyo

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...