Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sistemi toplarken alışkanlık olmuş Intel seçtim açıkçası ama şimdiki aklım olsa Amd den yana kullanırdım seçimimi işlemci konusunda gerçekten yol aldı Amd ve fark attı Intele göre ayrıca f/p ürünler çıkartıyor. Intel bile Amd karşısındaki bu başarısızlığını açık açık kabul etti Intele göre çok daha performanslı işlemcileri.
YÜzde yüze intell evet fiyatı biraz yüksek olabilir fakat amd biraz düşük veriyor o verdigi düşük fiyatı sen gidip sıvı soğutmaya veriyorsun aynı hesaba geliyor sen intelin stok fanıyla bile kullanabilirisn ısınma derdi yok birsey yok su ana kadar 40 ın üzerine cıktıgını gormedim bile fısttık gibi işlemci nie piyasaya ucuz kart cıkarmıyor reklam yapmıyor die kotuleniyor ama dikkat edin butun şirketler olsun sunucular olsun amd goremessin hepsi intel bi araştırın derim intel bugun şirketlere ofislere kendi işlemcisini kullandıran bir yapi bi araştırın derim en basititnden appleye girip bi kasa oluşturmayı deneyin bakalım amd gorebilecekmisiniz ?