Onaylı Üye
İstatistiklere baktım amd de tek sorun şuan software Kullanan arkadaşlarımda var hiç sorun yaşamamışlar ısınma anlamında ama intel soba gibi
Aga aklımda tam net bir şey yok sadece geçen discordda takılırken bir arkadaş 3600x ile ilgili şikayetlerini dile getirdi o yüzden merak ettim çünkü bende bugüne kadar AMD'nin Intel'den daha iyi olduğunu düşünüyordum o yüzden bilen birilerine sorayım diye düşünüp buraya geldim .Almayı düşündüğünüz işlemciyi yazarsanız yardımcı olabiliriz mesela 3600 diğer ryzen işlemcilere nazaran daha çok ısınan bir işlemci yüksek seviye işlemcilerde 3900X vs 9900KF dersek ryzen daha stabil çalışıyor
Yani şuan amacım alıcağım ürün hakkında bilgi almak değilde genel olarak bir sonuca ulaşmak diyebiliriz
Post automatically merged:
Aga aklımda tam net bir şey yok sadece geçen discordda takılırken bir arkadaş 3600x ile ilgili şikayetlerini dile getirdi o yüzden merak ettim çünkü bende bugüne kadar AMD'nin Intel'den daha iyi olduğunu düşünüyordum o yüzden bilen birilerine sorayım diye düşünüp buraya geldim .
kullandıkları işlemci modeli ne arkadaşlarının fx9 serisimi ryzen miİstatistiklere baktım amd de tek sorun şuan software Kullanan arkadaşlarımda var hiç sorun yaşamamışlar ısınma anlamında ama intel soba gibi
Yanıt için teşekkürler . Acaba benim konuştuğum arkadaş üfleyerek falanmı soğutmaya çalışmışamd ryzen 5 3600 6core processor kullanıyorum sıvı soğutmalı, ısınma anlamında daha hiçbir sorun yaşamadım ve çok ağır oyunlar oynuyorum vallaha gık demedi daha
Ryzenkullandıkları işlemci modeli ne arkadaşlarının fx9 serisimi ryzen mi
İlginç ... neyse yardımın için teşekkür ederim3600 konusunda diğer ryzen işlemcilerden fazla değil bir tık fazla ısındığını söylemiştim. 3600+ "soğutucu olarak en basitinden" amd wraith prism rgb alırsanız hem intelden hala ucuza gelmiş olur hem de soğutma anlamında oldukça stabil çalışır. 3600 gözünüzü korkutmasın şimdiye kadar 75 dereceyi geçtiğini kendi gözlerimle görmedim.
Hayır ryzen 5 ryzen 7 ryzen bi tanede zengin vardı arkadaşım ryzen 9 kullanıyordukullandıkları işlemci modeli ne arkadaşlarının fx9 serisimi ryzen mi
Tamamen kalktı diyebiliriz 3800x işlemcim var ve işlemci stok soğutucuyla tam yükte max 75 derece gördü İşlemcimin eşdeğeri olan 9700k tam yükte 80 dereceleri görebilen bi işlemciTamamen kalktı denilemez ancak çok az bi ısı farkı var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?