AMD İşlemci Isınma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Almayı düşündüğünüz işlemciyi yazarsanız yardımcı olabiliriz mesela 3600 diğer ryzen işlemcilere nazaran daha çok ısınan bir işlemci yüksek seviye işlemcilerde 3900X vs 9900KF dersek ryzen daha stabil çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İstatistiklere baktım amd de tek sorun şuan software Kullanan arkadaşlarımda var hiç sorun yaşamamışlar ısınma anlamında ama intel soba gibi :D
:D
Post automatically merged:

Almayı düşündüğünüz işlemciyi yazarsanız yardımcı olabiliriz mesela 3600 diğer ryzen işlemcilere nazaran daha çok ısınan bir işlemci yüksek seviye işlemcilerde 3900X vs 9900KF dersek ryzen daha stabil çalışıyor
Aga aklımda tam net bir şey yok sadece geçen discordda takılırken bir arkadaş 3600x ile ilgili şikayetlerini dile getirdi o yüzden merak ettim çünkü bende bugüne kadar AMD'nin Intel'den daha iyi olduğunu düşünüyordum o yüzden bilen birilerine sorayım diye düşünüp buraya geldim .

:D

Aga aklımda tam net bir şey yok sadece geçen discordda takılırken bir arkadaş 3600x ile ilgili şikayetlerini dile getirdi o yüzden merak ettim çünkü bende bugüne kadar AMD'nin Intel'den daha iyi olduğunu düşünüyordum o yüzden bilen birilerine sorayım diye düşünüp buraya geldim .
Yani şuan amacım alıcağım ürün hakkında bilgi almak değilde genel olarak bir sonuca ulaşmak diyebiliriz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
amd ryzen 5 3600 6core processor kullanıyorum sıvı soğutmalı, ısınma anlamında daha hiçbir sorun yaşamadım ve çok ağır oyunlar oynuyorum vallaha gık demedi daha :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
amd ryzen 5 3600 6core processor kullanıyorum sıvı soğutmalı, ısınma anlamında daha hiçbir sorun yaşamadım ve çok ağır oyunlar oynuyorum vallaha gık demedi daha :D
Yanıt için teşekkürler . Acaba benim konuştuğum arkadaş üfleyerek falanmı soğutmaya çalışmış

kullandıkları işlemci modeli ne arkadaşlarının fx9 serisimi ryzen mi
Ryzen

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
3600 konusunda diğer ryzen işlemcilerden fazla değil bir tık fazla ısındığını söylemiştim. 3600+ "soğutucu olarak en basitinden" amd wraith prism rgb alırsanız hem intelden hala ucuza gelmiş olur hem de soğutma anlamında oldukça stabil çalışır. 3600 gözünüzü korkutmasın şimdiye kadar 75 dereceyi geçtiğini kendi gözlerimle görmedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
3600 konusunda diğer ryzen işlemcilerden fazla değil bir tık fazla ısındığını söylemiştim. 3600+ "soğutucu olarak en basitinden" amd wraith prism rgb alırsanız hem intelden hala ucuza gelmiş olur hem de soğutma anlamında oldukça stabil çalışır. 3600 gözünüzü korkutmasın şimdiye kadar 75 dereceyi geçtiğini kendi gözlerimle görmedim.
İlginç ... neyse yardımın için teşekkür ederim

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu arada kullandığım sıvı soğutma masterlıquıd ml240r rgb çif pervanelibilgin olsunm diye yazdım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hala biraz ısınıyor fakat çok düşürüldü ısı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
There may be problems with all processors, of course I used AMD and Intel, none of the problems were there, but that does not mean that it does not. It is a bit of luck, but there are no major problems of amd.

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Perdedor, postagem: 2887074, membro: 586232"]
Boa noite, amigos, tenho uma pergunta para você: os processadores AMD estão se aquecendo ou incomodando como antes? Eles dizem que um grande público não está mais tendo esses problemas, mas já vi muitas pessoas dizendo que a AMD está usando seus novos processadores e causando problemas. Se alguém tem um conhecimento adequado desse assunto, pergunto-me se ele pode ser respondido.
[/ CITAÇÕES], Try updating your BIOS if doesnt work it means that it is a problem with the processor's cooler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
amd işlemcileri kötü değil ekran kartları kötü inter i5 8.nesil işlemcim yanıyor knk 2 fan aldım ekstra anca

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisiyari icini temizleyip macunu degistirisen hatan çözülücektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sıvı soğutma al sorunun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...