AMD işlemciler iyi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
7000
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gayet iyi ve güclü hocam tavsiye ederim

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Soğutucunuz iyi değilse almayın AMD hocam biraz fazla ısınıyor sonra soba gibi oluyor bende öyle mesela cam açıyorum yaz kış farketmeden .

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
geforce daha iyi ama amd fena degil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
güzel işlemciler apu olarakta kullanacksan güzeller

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende ryzen amd kullanıyorum ve gayet iyi performanslar veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
amd ryzen 5 5600x kullanıyorum ve gayet çok hızlı genel olarak fan ayarları yapıldığı sürece sessiz çalışıyor amd ryzen 7'e göre neredeyse aynı performans özelliği var.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
AMD işlemcileri Bulldoser mimarili fx-8000 döneminden beri fiyat/performans olarak hep beğenmişimdir. Ryzen serisine geçtikten sonra da genel kullanıcı kitlesi için fersah fersah öne geçmiştir intel karşısında. Oyun için derseniz intelin single core performansı amd muadillerine göre daha yüksek yani oyunlarda daha performanslı. AMD uzun zaman boyunca aynı soketleri kullanabiliyor işlemcilerinde, buda zırt pırt parça değiştirmeden işlemci upgrade etmek için çok elverişli. Bütçe ve kullanım alanınızı belirtirseniz hem intel hem amd olarak ihtiyacınıza göre işlemci önerebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bana göre kanka
AMD Ryzen Threadripper 3970X çok iyi bi işlemci ama fiyatı biraz tuzlu

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2019 dan bu yana amd ryzen 5 1600 kullanıyorum beni hiç üzmedi ilerleyen saatlerde ekran kartı yükselteceğim işlemcı besliye bilirmi besliyemezmi tek derdim o bu sefer AMD ekran kartını tercih edecegım bakalım nasıl..

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 yıldır Ryzen serisi bir işlemci kullanmaktayım, daha öncesinde yıllarca intel kullanmışlığım da var buna dayanarak amd Ryzen serisi işlemciler fiyat performans bakımından intelden her zaman iyidir diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gayet sağlıklı işlemcileri ama ekran kartları için aynısını diyemem aşırı fazla bir driver sorunları var ne yazık ki
Kanka 8 yıldır amd ekran kartı kullanııyorum yazılımını ayarladıktan sonra hiçbir sıkıntı çıkmıyor

Güncel kartım: XFX 6600 XT

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
işlemcileri gayet kaliteli genelde bi çok ekran kartınada uyumlu gidiyor almanızı tavsiye ederim
ama ekran kartlarında normal seri halinde olanlarını tavsiye etmem zaten bulunan driverları epey sıkıntı çıkartıyor ama red devil yada üst model radeon rx6000 gibi serilerin şuanlık sorunsuz gittiğini belirtmek isterim kişisel görüşümdür
iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
AMD Ryzen 5 ten sonraki işlemciyer iyi intele kıyasla sıcak çalışıyor gibi dursada amdnin çalışabilmesi için o seviyelere gelmesi lazım o yüzden sıcaklık 4-5 derece sıcaklık farklarını göz önünde bulundurmana gerek yoktur.

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
amd ekran kartları çok kötü ama işlemcileri efsane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...