Onaylı Üye
FPS tarzı oyunlar oynamak istiyorsanız, iyi bir performans alamassınız.Merhaba, NVIDIA GT 9500 ekran kartı ile Intel Pentium Core 2 Duo E7400 2.8 GHz 2 çekirdek kullanıyorum, anakartım DDR2 2+2 RAM var PC de.
Peki ben AMD Phenom HD9750 2.4 GHz 4 çekirdek işlemci ile Radeon HD 5500 ekran kartını kullanırsam daha iyi performans alır mıyım? Anakartımı da değiştireceğim. ASUS M2N68 -am SE2.
kullanacağım. Öneriniz nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
hangisini öneriyorsunuz amd işlemci + hd 5500 olanı mı yoksa diğersini mi ?FPS tarzı oyunlar oynamak istiyorsanız, iyi bir performans alamassınız.
Rutin gündelik hayatta kullanıcağım diyorsanız, işinizi görür.
hangi işlemler için kullanacağınızı bilmediğim için şu diyememhangisini öneriyorsunuz amd işlemci + hd 5500 olanı mı yoksa diğersini mi ?
nvidia 3060 ti al her oyunu kaldırıyor kasma vs gibi sorunlar yok ekran kartına göre sistem diz benceMerhaba, NVIDIA GT 9500 ekran kartı ile Intel Pentium Core 2 Duo E7400 2.8 GHz 2 çekirdek kullanıyorum, anakartım DDR2 2+2 RAM var PC de.
Peki ben AMD Phenom HD9750 2.4 GHz 4 çekirdek işlemci ile Radeon HD 5500 ekran kartını kullanırsam daha iyi performans alır mıyım? Anakartımı da değiştireceğim. ASUS M2N68 -am SE2.
kullanacağım. Öneriniz nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
cevabınız için teşşekür ederim şu an değiştiriyorum.AMD Phenom HD9750 kesinlikle Intel Pentium Core 2 Duo E7400'den daha iyi bir işlemcidir, ekran kartında da HD5500 iyi 9500GT'den. Anakartı değiştireceğim demişsin de anakart elinde var mı acaba yoksa 2. el alacak mısın? Pek ahım şahım bir performans artışı sağlamayacaktır fakat anakart, işlemci ve ekran kartı halihazırda var ise olabilir, yok ise bence masraf etmene değmez.
pc yi kurdum şu an 80fps alıyorumBence youtubede video izletebildiğine dua et. Lol gibi oyunlar bile o ekran kartında 50 60 fps aldırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?