500 civarı bir bütcem varBütçen ne kadar ona göre önereyim
750 ti aşırı pahalıgtx 750 ti besler heralde işlemci tam bilmiyorum ama güzel ekran kartı
evet amdnin ekran kartları daha performanslı500 tl ile bir arkadaşın önerisi sıfır yerine 2. el bir ekran kartı almak daha mümkün ve daha iyidir. Tercihen nvdia önermem berbat bir ekran kartı markası benim açımdan.
Gt 420 kullanıyorum ve şuan için çok zayıf birekran kartı 2. ele pek güvenemiyorum ve kargo süreci var şu virüs olayları kargoyu aşırı zayıflatıyor r9 270x 2. elkeri 600dan 800 e kadarşuanki ekran kartın ne ? ve r7 serisini önermiyorum 500 tl ye 2 el temiz r9 serisinden alabilirsin benim önerim r9 270x
hangi oyunları ne ayarlarda oynıyabiliyorsun darboğaz var mı detaylı yazabilirmisinGTX 670 olabilir bir göz at istersen bende aynı işlemciyle bunu kullanıyorum.
Yorumlarda yazıyor bütçemkardeşim bir fiyat belirtsen bizde ona göre bir oneri yapsak
Sitede link engelleme sistemi var sanırımAyni islemcinin 920si ben de vardi. Ey gidi gunlercok acil degilse aliexpress uzerinden 750ti alabilirsin.
Bu Linkteki kart fena degil gibi. Siparis sayisi da iyi.
750 ti aşırı pahalı
evet amdnin ekran kartları daha performanslı
Gt 420 kullanıyorum ve şuan için çok zayıf birekran kartı 2. ele pek güvenemiyorum ve kargo süreci var şu virüs olayları kargoyu aşırı zayıflatıyor r9 270x 2. elkeri 600dan 800 e kadar
hangi oyunları ne ayarlarda oynıyabiliyorsun darboğaz var mı detaylı yazabilirmisin
ne kadara aldın bilmiyorum ama şu an fiyatları aşırı uçuk sıfırları 2000tl den başlıyorŞimdi şöyle söyleyebilirim ben ekran kartımı 2. el aldım. Ona rağmen Fortinte'yi orta veya yüksek ayarlarda rahat rahat oynayabiliyorum. Benim şahsen oynadığım oyunlar LoL v.b online oyunlar. GTA 5 aşırı iyi oynatıyor hiç kasma donma yok ve ben televizyon ekranında oynuyorum. Sen monitörde oynarsan dahada fazla performans alırsın. LoL'de max ayarlarda 70 fps alıyorum (ki dediğim gibi televizyon ekranına göre bunlar aşırı iyi değerler.). Fakat uyarmam gereken bir konu var bunu biraz araştırırsan iyi olur. Furmark testi yaparken 30 saniye içerisinde 82 dereceye çıktığını gördüm. Muhtemelen 2. el aldığım için böyle birşey yapıyor. Fakat genede araştırıp bakarsan bu ekran kartının tam sana uyacağını düşünüyorum. Ve son olarak editliyorum cevabımı, seninle aynı işlemciyi kullandığımı söylemiştim fakat tam olarak aynısı değil. Kullandığım işlemci AMD Phenom II X4 840.
Ben 2. elden 500 tl ye aldım gayette rahatım. 2. ellere bak sıfırları pahalı.ne kadara aldın bilmiyorum ama şu an fiyatları aşırı uçuk sıfırları 2000tl den başlıyor
arızalıları 200 tlye 2.ekleri 800den başlıyor çok pahalı bir kart ama teşekkürler yardım içinBen 2. elden 500 tl ye aldım gayette rahatım. 2. ellere bak sıfırları pahalı.
İkinci el 750-750ti alabilirsin500 civarı bir bütcem var
evet onlara bakıyorum 750ti veya r9 270x ucuz bulursamİkinci el 750-750ti alabilirsin
Birkaç ay önce birisi için 400 liraya almıştım ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorİkinci el 750-750ti alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?