1337
Seçkin Üye
● Merhaba, son zamanlarda hayran kaldığım bir oyundan bahsedeceğim. Severek oynayıp bitirdiğim bu oyunu sizin de oynayıp bitirmenizi tavsiye ediyorum. Oyun şu an
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
'de %75 indirimde. İndirim 11.06.2024, saat 18.00'da bitiyor.● Inside, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, platformları için Playdead tarafından geliştirilmiş; iki boyutlu bir bulmaca-platform oyunudur. Yayınlandığı 2016 yılı içerisinde birçok ödüle aday gösterilmiş ve Game Critics Awards "Yılın En iyi Bağımsız Oyunu" ödülünü kazanmıştır.
● Oyun, karanlık ve atmosferik bir dünyada geçen bir platform/macera oyunudur. Oyuncular, genç bir çocuğu kontrol eder ve çevresindeki tehlikelerden kaçınarak, bulmacaları çözerek ve hikayeyi keşfederek ilerlerler. Oyun, gizemli ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor ve oyuncuları derin düşüncelere sevk ediyor.
● Oyunda sık sık tehlikeli durumlarla karşılaşılır ve karakterin ölümü, çeşitli yollarla gösterilir. Ayrıca, oyunda bazı vahşi ve rahatsız edici sahneler bulunabilir. Oyunun hikayesi, bazen rüya benzeri ve kafa karıştırıcı olabilir ve bazı oyuncular için anlamı tam olarak net olmayabilir. Bu nedenle, oyunun içeriği genellikle yetişkin oyunculara yöneliktir ve küçük çocuklar için uygun olmayabilir.
Atmosfer: Oyun, karanlık ve tekinsiz bir atmosfere sahiptir. Sessizlik ve minimalist grafikler, oyuncuları oyun dünyasının içine çeker.
Bulmacalar: Oyun, ilerlemek için çeşitli bulmacalar sunar. Bu bulmacalar genellikle çevredeki nesneleri kullanmayı ve mantıklı çözümler bulmayı gerektirir.
Hikaye: Oyun, doğrudan anlatılmayan bir hikayeye sahiptir. Oyuncular, çevredeki detaylara dikkat ederek ve olayları yorumlayarak hikayeyi keşfederler.
Tehlike: Karakterin çeşitli tehlikelerle karşılaştığı ve ölümün kaçınılmaz olduğu bir dünyada geçen bir oyun olduğundan, oyuncular sürekli dikkatli olmalıdır.
Anlam: Oyunun sonu ve hikayesi, farklı yorumlara açıktır ve oyuncular arasında tartışmalara neden olabilir. Herkesin deneyimi ve yorumu farklı olabilir.
Oyunu çeşitli platformlarda oynanabilir. En yaygın olarak PC (Windows), PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi platformlarda çalıştırılabilir. Ayrıca, iOS ve Android gibi mobil cihazlarda da oynanabilir.
Minimum Gereksinimler:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz veya AMD FX 8120 @ 3.1 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GT 630 / 650m, AMD Radeon HD6570 veya eşdeğeri
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz veya AMD FX 8120 @ 3.1 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GT 630 / 650m, AMD Radeon HD6570 veya eşdeğeri
DirectX: Sürüm 9.0c
Önerilen Gereksinimler:
İşletim Sistemi: Windows 8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel i7 920 @ 2.7 GHz veya AMD Phenom II 945 @ 3.0 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660, Radeon R9-270
DirectX: Sürüm 11
İşletim Sistemi: Windows 8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel i7 920 @ 2.7 GHz veya AMD Phenom II 945 @ 3.0 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660, Radeon R9-270
DirectX: Sürüm 11
Tabii ki, bu gereksinimler oyunun daha iyi performans için önerdiği minimum ve önerilen gereksinimlerdir. Oyunun daha düşük sistemlerde de çalışabileceği durumlar olabilir ancak daha iyi bir deneyim için önerilen sistem gereksinimlerini karşılamak önemlidir.
Moderatörün son düzenlenenleri: