Seçkin Üye
ilk öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın öğrenmek istediğim elimde toshiba satellite l855-14p modelinde i7 3.nesl işlemci ve konu başlığındaki ekran kartlı bir laptobum var malum dolardan dolayı yeni pc hayali biraz zor benim için internette araştırırken şöyle bir bilgiye ulaştım bu laptoptaki ekran kartı paylaşımsız 2gb bir belleği var yalnız bilgide 4 gb ram kapasitesi olduğunda ekran kartı 4 gb 8 gb ram olduğunda 6 gb gibi bir boyuta çıkıyormuş ki bundan kastı ramden güç çekerek max:6gb ta kadar çıkarması fakat bunu oyunlarda işte min:4gb ekran kartı isteyen bir oyunda 6 gb lık bir performans gösterirmi bunu bilemiyorum o yüzden burda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...not: pc 8 gb rame sahib eğer olursa 16 gb yükseltme yapıcam ve bilgi aldığım kaynak
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
yanlız başka bir kaynakta da ekran kartımın 4 gb lık bir boyutta olduğu yazıyor yani bu ekran kartı modelinin boyutuyla ilgili internette bir çok çelişki olduğunuda fark ettim şimdi bu model kaç gb net bir bilgisi olanda varsa paylaşırsa sevinirim....