580 oc nıtro 8 gb olanı dusunuyorum bende her karsılastırmada kazanıyorBence rx şahsen rx 500 serisini kullanıyorum gayet memnunum
Çift fanlı diye biliyorum onu gayet iyi bir de onu fanla desteklersin süper bir performans alırsın diye düşünüyorum güzel bakarsan o ekran kartına seni 3-5 yıl götürebilir580 oc nıtro 8 gb olanı dusunuyorum bende her karsılastırmada kazanıyor
mantıklı tercih olur gtx serisinden uzak dur fiyat olarak gereksiz pahalı yada belli bi süre bekle amd yeni ekran kartlarını piyasaya sürsün580 oc nıtro 8 gb olanı dusunuyorum bende her karsılastırmada kazanıyor
Çift Fanlı 470 lerde oyle ama 4 gb OC yazıyor sanırım overclock edition kendı programının ıcınde fan ayarları var OC ayarlarıda var ınsanlar hep akıllı fan sıstemı 0 RPM konusunda sıkayetcı araba hararetı gıbı yuksek derecede fanlarını calıstırıyor sadeceÇift fanlı diye biliyorum onu gayet iyi bir de onu fanla desteklersin süper bir performans alırsın diye düşünüyorum güzel bakarsan o ekran kartına seni 3-5 yıl götürebilir
8 gb oc edition 580 i overclocklamaya gerek varmı pekı ?rx 580 al veya 590
Bence gerek yok knka ekran kartlarına çok overclock yapmıyolar diye biliyorum ömrü falan kısalıyormuş ya8 gb oc edition 580 i overclocklamaya gerek varmı pekı ?
i have GTX 1070 TiEkran kartı karsılastırmaları yapıyorum bır turlu ıcınden cıkamıyorum pc toplarken hanıgsınden daha ıyı performans alırım