AMD RX 6600 XT ekran kartı görüntü gelmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Üyelere tanılan "Düzenleme" yetkisini suistimal etmek yasak. Örneğin sorunu çözüp sonra konuyu anlamsız yere düzenlemek gibi.
Arkadaşlar geçen gün burada bir konu açmıştım, 5 senelik 1080 Ti Gaming OC mi aliyim yoksa AMD RX 6600 XT mi alayım sıfır diye herkes sıfır AMD almamı önermişti. AMD'yi gittim aldım taktım, sorunsuz bütün oyunları oynuyordum lakin ertesi sabah kalkana kadar ne yaparsam yapayım bir türlü sabah kalktıgımda bilgisayarı açtım, görüntü alamadım ekran kartını söktüm taktım. Güç kablolalarını değiştirdim, yaklaşık 1-2 saat ugrastım bir şekilde görüntü geldi yine akşama kadar sorunsuz kullandım ve akşam oldu uyudum bu sabah kalktıgımda yine aynısı oldu 1-2 saat söktüm taktım kablolarını değiştirdim reset attım durmadan anca görüntü geldi bu AMD'ler bu kadar çöp müydü ya hemen geri satıyorum dostlar.

Sorunu 3080 Ti alarak çözdüm :) Konu kilit lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimal en güncel sürümünü kullanıyorsun, DDU ile sürücüyü kaldırıp bir iki önceki eski sürümü yükle ayrıca anakart modelin nedir? Ekran kartıyla alakalı bir uyuşmazlık olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal en güncel sürümünü kullanıyorsun, DDU ile sürücüyü kaldırıp bir iki önceki eski sürümü yükle ayrıca anakart modelin nedir? Ekran kartıyla alakalı bir uyuşmazlık olabilir.
X570 Gaming Plus sistemim Full AMD.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu AMD kaynaklı bir sorun olamaz muhtemelen sistemin yazılım sürüm uyuşmazlığından kaynaklı veya diğer parçalarla uyumlu değil ki zaten AMD böyle insanlara sorun çıkarsa bu kadar yükselemezdi hatayı İngilizce olarak Google da aratırsanız çözüm bulursunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim ekran kartını başka bir bilgisayara takıp güncel sürücü kurup öyle çalıştırmayı dener misin? Eğer ki sorunun halen çözülmediyse garantisi var ise garantiye gönder anlat durumu onlar sana yardımcı olacaktır. Sorunun çözülmezse iade bile alabilirsin veyahut yeni ekran kartı dahi yollayabilirler. Sorun fabrika çıkışlı olabilir, senin hiç hatan olmayabileceği gibi senin hatan da olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tabii ki de 5 senelik GTX 1080 alacagına sıfır AMD ekran kartı alman daha mantıklı, yazılımsal bir hatadan dolayı ekran kartını bu kadar kötülemeni anlamış değilim, dünyanın sonu değil ve sadece AMD'ye özel sorunlar değil bunlar. Bence bu hatanın giderilmesi icin teknik destek alabilir veya videolar izleyerek sorununu çözebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
RX 6500 XT kullanıyorum 3 aydır bir sorununu bile görmedim kanka.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekran kartında donanımsal bir sorun olsaydı görüntü chipset kaynaklı olabilirdi ama sen görüntüyü alabildiğini söylüyorsun eski driver sürümlerini dene görüntüde sorun hala yaşarsan teknik servisinizle konuşun yaptırmak istemezseniz satarsınız.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şu an gittim ve 3080 Ti aldım. Konu kilit lütfen.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kanka içindeki chipsetlerde veya macundan kaynaklı olabilir satmadıysan garantiye gönder istersen.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konu amacından saptığı için konu üzerinde gerekli işlemler yapılıp konu kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...