Seçkin Üye
Muhtemelen bu kartı alıcam zaten karar kıldım diyebilirimben bile amd rx570 ile kasmadan yüksek ayarlarda oynuyorum rx590'da kasmadan yağ gibi oynarsın yüksek ayarlarda.
Alright, it's amd thenEven I am playing with the amd rx570 at high settings without hitting.
Nvidia dan soğudum zaten iyice rx tam bir fiyat performans işirx iyidir
Üretimi durmuş ama sanırım öyle birşey duydum piyasada pahalılaşıyor sürekli ama bunu alıcam alırsamrx590 dediğin şey 1660ti lerle kapışıp geçiyor alabilirsin
Oynarız kanka bi alayımdaknk rx den bahsediyoruz her türlü oynarsın valla
Onu alamazsan 1600-1700 tl bandında onun abisi var rx 5500 xt onu alabilirsin fiyatı biraz fazla yükseltip rx 5700xt alabilirsin bunlar günümüz oyunlarını ultrada 60 fps ve üstünü sağlayabilen ekran kartları sistem dizme konusunda bilgiliyim önemli şeyleri pmden yada buradan sorabilirsinÜretimi durmuş ama sanırım öyle birşey duydum piyasada pahalılaşıyor sürekli ama bunu alıcam alırsam
Tamamdır aklımda sağolasın alacağım zaman yine danışırımOnu alamazsan 1600-1700 tl bandında onun abisi var rx 5500 xt onu alabilirsin fiyatı biraz fazla yükseltip rx 5700xt alabilirsin bunlar günümüz oyunlarını ultrada 60 fps ve üstünü sağlayabilen ekran kartları sistem dizme konusunda bilgiliyim önemli şeyleri pmden yada buradan sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?