Fiziksel sunucuda kasma problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhabalar. Kiralık fiziksel sunucum var arkadaşım ile aldık ve aynı özelliklere sahip sunucular. Arkadaşım benim sunucuya bağlanıyor onda benim sunucu kasmıyor ve kendinkide kasmıyor. Lâkin ben kendi sunucuma da baglansam onun sunucusuna da baglansam kasma oluyor ekran kartı yokmuş gibi kullanıyorum yani makineyi. Ama şöyle bir şeyde var sunucuma Anydesk, Google uzaktan masaüstü gibi şeylerle bağlandığım zamanda bir kasma olmuyor herhangi sorun yok sadece pc den uzak masaüstü bağlantısı ile bağlandığımda bu sorunu yaşıyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu sorun bendede var baskası baglanınca sorun olmuyor kasmiyor onlarda ama ben girince çok kötü kasiyor çözemedim birtürlü bu yüzden kullanamiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu sorun kronik sanırım herkeste oluyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
veri akışıyla alakası var diye biliyorum yapacak bir şey varsa bilgilendirir misiniz?

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Grafik Sürücülerini Kontrol Edin: Bilgisayarınızdaki ekran kartı sürücülerini güncelleyin.
Ekran Çözünürlüğünü Düşürün: Sunucuya uzak masaüstü bağlantısı yaparken çözünürlüğü düşürmeyi deneyin. Daha düşük çözünürlükte çalışmak, grafik performansını genellikle arttırır
Uzak Masaüstü Ayarlarını Gözden Geçirin: Uzak masaüstü bağlantısı sırasında kullanılan ayarları kontrol edin. Özellikle renk derinliği ve grafik kalitesi gibi ayarları düşürmeyi deneyin.
Bağlantı Hızını Kontrol Edin: İnternet bağlantınızın hızını kontrol edin. Düşük bir bağlantı hızı, uzak masaüstü performansını etkiler.
Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarlarını Kontrol Edin: Güvenlik duvarınız veya antivirüs programınız, uzak masaüstü bağlantısını etkileyebilir. Bu programların ayarlarını kontrol edip, gerektiğinde yapılandırmalarınızı gözden geçirin.
Alternatif Uzak Masaüstü Programları: Farklı uzak masaüstü programlarını deneyin. AnyDesk veya TeamViewer gibi farklı programlar, bağlantı performansını etkileyebilir.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu sorunu bende yaşıyordum hocam çözümü yok diye biliyorum maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
herşeyi denedim bendede aynı sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...