Seçkin Üye
Vatan bilgisayarda sepette %15 indirim var, ben iki seneyi geçkin 3600XT kullanıyorum. Değiştirmeye değer mi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu, mevcut sisteminize, kullanım ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak değişebilir.Vatan bilgisayarda sepette %15 indirim var, ben iki seneyi geçkin 3600XT kullanıyorum. Değiştirmeye değer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 88535
yani pc den memnunum ve oyun oynuyorum, fakat 2 seneyi geçti parçalar ama yıpranmadı, indirimi değerlendirsem mi diye düşünmüştüm ama gereksiz harcama olacak vazgeçtim. Yorumlar için teşekkürler.Şuan ki gpu rtx 2070 O.C 8gb 256bit asus
mainboard - asus tuf B550M-plus
Anakartın destekliyor zaten işlemci önemli burada ekran kartıyla birlikte yüksek işlemci olup ekran kartı onun altında olunca problem olmaz ama ekran kartı işlemciden yüksek olursa darboğaz yaşarsın anakartlık durum yok yaniŞuan ki gpu rtx 2070 O.C 8gb 256bit asus
mainboard - asus tuf B550M-plus
Post automatically merged:
yani pc den memnunum ve oyun oynuyorum, fakat 2 seneyi geçti parçalar ama yıpranmadı, indirimi değerlendirsem mi diye düşünmüştüm ama gereksiz harcama olacak vazgeçtim. Yorumlar için teşekkürler.
Ryzen 7 5800X'in kullanacağın anakartla uyumlu olup olmadığına ve işlemci soğutucusunun yeterli olup olmadığına da dikkat etmen gerekiyor ve Ekran kartın nedir? ayrıca kaçırma al iyi işlemci3600'den 5600X'e geçiş sadece gerçekten üst seviye bir ekran kartınız var ise fark eder.