Onaylı Üye
amd ryzen 7 kanka bende kullanıyorum render olarak daha iyi
r7 önbellek olarak 32 mb iken i7 12 mb vede ram destegi r7 de 3200 mhz iken i7 de 2666mhz şunu soylemek gerekirse açık ara farkla suan r7 öneririm hem düşük enerji tüketimi hemde güzel bir soğutucu ile temiz çalışır şimdiden hayırlı olsunAMD Ryzen 7 3700X mi yoksa i7 9700K mı? Karar veremedim, ikisinin de değerleri birbirine yakın fakat nihai olarak hangisi daha iyi?
her ne koşulda olursa olsun ryzen hocam yazılım konusunda dahi kullanılacak + oyunlarda yüksek perfoman sınırlarını zorlayacak şeyden bahsediyoruz yazılım dahil olsa intel miiii ryzen tercihimdir .değer oyun oynacaksan ryzen ama yazılım modelleme ile ilgili bişeyler yapacaksan intel
hangisi daha iyi bence ryzen
internetten işlemci olsun ekran kartı olsun karşılaştıran siteler de var bakmadıysan bak derim fikrini kesinleştirebilirAMD Ryzen 7 3700X mi yoksa i7 9700K mı? Karar veremedim, ikisinin de değerleri birbirine yakın fakat nihai olarak hangisi daha iyi?
amd ryzen 7 3700xAMD Ryzen 7 3700X mi yoksa i7 9700K mı? Karar veremedim, ikisinin de değerleri birbirine yakın fakat nihai olarak hangisi daha iyi?