Onaylı Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarım intel işlemcili 16 Gb ram destekliyor ddr2
ve ben bilgisayarımı yükseltmek istedim ve bir sorunla karşılastım 2gb ramlar ve 4gb ramlar arasında bir sorun var
4gb ramlarda amd uyumludur fln yazınca anlamadım araştırdım birileri yok alırsan
4gb yerine 2gb kullanırsın fln diyince amd ve intel arasındaki ramların ne işe yaradığını anlamadım
işlemcim intel ve 4gb ram alıcam amd uyumlu yaziyor almaktan çekiniyorum yardım
RAM alacağım 4 GB ama sistemim Intel işlemcili ve 4 GB RAM'lar AMD destekliyor yazıyor.
4 slot var 2 GB alsam 8 oluyor 16'ya tamamlamak için 4 almam lazım ama AMD destekliyor yazıyor.
Bazı yerlerde alınan RAM'lerin 4'se 2 GB kullanılıyor filan diyolar anlamadım bir yardım eder misiniz?
Anakart GA-EP45-UD3LR
4 x 1.8V DDR2 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği.
Çift kanal bellek mimarisi.
DDR2 1366+*/1066/800/667MHz bellek desteği.
Yardım edecek biri ?
ve ben bilgisayarımı yükseltmek istedim ve bir sorunla karşılastım 2gb ramlar ve 4gb ramlar arasında bir sorun var
4gb ramlarda amd uyumludur fln yazınca anlamadım araştırdım birileri yok alırsan
4gb yerine 2gb kullanırsın fln diyince amd ve intel arasındaki ramların ne işe yaradığını anlamadım
işlemcim intel ve 4gb ram alıcam amd uyumlu yaziyor almaktan çekiniyorum yardım
RAM alacağım 4 GB ama sistemim Intel işlemcili ve 4 GB RAM'lar AMD destekliyor yazıyor.
4 slot var 2 GB alsam 8 oluyor 16'ya tamamlamak için 4 almam lazım ama AMD destekliyor yazıyor.
Bazı yerlerde alınan RAM'lerin 4'se 2 GB kullanılıyor filan diyolar anlamadım bir yardım eder misiniz?
Anakart GA-EP45-UD3LR
4 x 1.8V DDR2 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği.
Çift kanal bellek mimarisi.
DDR2 1366+*/1066/800/667MHz bellek desteği.
Yardım edecek biri ?
Son düzenleme: