Amerikaya zor yollardan gitmek mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
meksika cancuna uçak biletini kesiyorum e vizeni hallediyorum gidiş dönüş meksikadaki memuruma fotoğrafını atıyorum pasaportuna damgayı basıyor taksicim gelip seni alıyor otele yerleştiriyor tijuana uçak biletini alıyorum tijuanada otel otelden sonra sabah saatlerinde taksicim seni sınıra bırakıyor sınırdaki adamım seni kampa bırakıyor
kaçakçının bana attığı mesaj budur ve fiyat olarakta anlaştık ön ödeme almıyor geçtikten sonra parayı alıyor giden bir sürü insan var param hazır 18 yaşındayım gitmeli miyim bayadır gitmeyi düşünüyorum work and travel falan denemekle uğraşmak istemiyorum çünkü kasımı bulur ve trumpun mülteciler hakkında sert fikirleri var ve o gelmeden gitmek istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hollandaya mülteci olarak gidebiliyorsun fakat bir daha asla türkiyeye gelemiyorsun bunuda araştır istersen

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka önermem bi sıkıntı çıkar yasal haklar falan bence ilk başta bütün yasal yolları dene sonra illegale bak

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hayatını kurtar risk almak lazım gençlik bitti burada ne günlere kaldık güzelim ülkede.

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben birisinden duymuştum kaçak gidenleri bir daha ülkesine göndermiyorlar sen bize sığındın diyorlar eğer ülkene geri gidersen bir daha asla sebebi ne olursa olsun o ülkeye giremiyorsun ve abd kaçak girmeye çalışanları vuruyormuş bilgin olsun öyle duymuştum.

Üye
2 HİZMET YILI
youtube'da var bir tane türk :D meksikadan girmeye çalışmış. 30 kişi yakalanmışlar 20si türk çıkmış taktikler var bir kaç

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kaçak giderken mafyalar tarafından yakalanırsan sıkıntı cıkar senın adına o yüzden vizesiz ülkelere seyhat edip pasaportunu doldurtup vize isteyebilirsin vize isteyen ülkelerden

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
git kurtar kendini bazılarımız yapamıyor sen yap bari :502081481535913995:

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Tüm yasal süreçleri denemeden böyle bir işe kalkışma. Nen gemilerde mühendis olarak çalışıyorum bir çok kez Amerikay'a gittim kaçar giriş yapanlara nasıl yaptırımlar uyguladıklarını hem duydum hem de kendi gözlerimle gördüm. 3 yıldır çalışıyorum bu meslekte ortalama bir amerikalı vantandaşın 5 yılda kazandığı kadar para kazandım eğer mantıklı bir karar olsaydı Amerika'ya gidişimde ülkeye kaçak girerdim. O yüzden yasal süreçleri dene olmazsa Amerika dışında başka bir ülkeyi dene.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öyle bi düşüncen varsa git dostum biraz zorluk çekersin ama her zorlugun arkasında bi kolaylık vardır

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Roportaj adamin elini kaldirip beni vurmayin de dedigi video geldi aklima sende öyle yap hahaha

Üye
2 HİZMET YILI
yasal yollarla gitsek ne yaparız kalcak yer yok birşey yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben gerçekten ateistim ve kanıtlarım var iltica olarak amerikadan red yiyeceğimi düşünmüyorum ailem pek desteklemiyor fakat ısrarcı olduğum için pek bi şey demiyorlar arkadaşlar sizin bahsettiğiniz juarez(teksas)sınırı benim bahsettiğim tijuana(kaliforniya)sınırı şuanda geçişler açık ve ülkeye geri dönebiliyorsun vatandaşlık aldıktan sonra

yasal olarak gitsem bile gittikten sonra orada kalmak için iltica etmem gerek yani sınırdan girme ile bi farkı yok aslıında o youtubeda izlediğiniz adamlar belli etmiyor fakat hepsi iltica ederek amerikada kalıyor

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Direkt konsolosluğa başvursan en iyisi :winkwink:

Ben gerçekten ateistim ve kanıtlarım var iltica olarak amerikadan red yiyeceğimi düşünmüyorum ailem pek desteklemiyor fakat ısrarcı olduğum için pek bi şey demiyorlar arkadaşlar sizin bahsettiğiniz juarez(teksas)sınırı benim bahsettiğim tijuana(kaliforniya)sınırı şuanda geçişler açık ve ülkeye geri dönebiliyorsun vatandaşlık aldıktan sonra

Ama TC'nin anayasası seculer olarak gözüktüğü için zorlanırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
eğer tanıdığın var ise sana yardımcı olacaksa evet mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...