Üye
serial numberı gözükmüyordu ki hiçbir şekilde o yüzden alamadım bu arada konunun başlığı devrik olmuş görmedimkeşke bir yere not etseydin dönmenin mümkün olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun
Serialleri almak yerine neden biosunuzu yedeklemediniz?+(
serial numberı gözükmüyordu ki hiçbir şekilde o yüzden alamadım bu arada konunun başlığı devrik olmuş görmedim
ah be onları 3 ay önce atmıştım gerek olmaz diyeAnakartın kutusunun içindeki kağıtlara bakar mısınız
Anladım dostum tanıdığın bilgisayarcı varsa yardım isteyebilirsinah be onları 3 ay önce atmıştım gerek olmaz diye
format atsak düzelmez mi peki bazı spooferlar format atınca düzeliyorda ondan sordumAnladım dostum tanıdığın bilgisayarcı varsa yardım isteyebilirsin
Denemekte fayda var ama internetin yavaşsa acele karar verme biraz araştırformat atsak düzelmez mi peki bazı spooferlar format atınca düzeliyorda ondan sordum
2-3 gün araştırıcam internetim zaten yavaş değişmiyorsa cebimden para çıkıcak 200 tl gibi spoofer içinDenemekte fayda var ama internetin yavaşsa acele karar verme biraz araştır
Kullandığın spooferda eski haline getir diye bi seçenek yok muydu? Şimdi aklıma geldi bende kullanmıştım ve böyle bi seçenek vardı tıkladım ama emin olamadığım için sıfırladım umarım değiştiyse bile eski haline dönmüştür benimkide2-3 gün araştırıcam internetim zaten yavaş değişmiyorsa cebimden para çıkıcak 200 tl gibi spoofer için
amidewin method ile spoofladım geri alınmıyorsa yeni spoofer alıcam eski seriallere geri döndüremiyosakKullandığın spooferda eski haline getir diye bi seçenek yok muydu? Şimdi aklıma geldi bende kullanmıştım ve böyle bi seçenek vardı tıkladım ama emin olamadığım için sıfırladım umarım değiştiyse bile eski haline dönmüştür benimkide
Hayır düzelmez. Amidewin bios çipini değiştiriyor.format atsak düzelmez mi peki bazı spooferlar format atınca düzeliyorda ondan sordum
kardeşim keşke bi not alsaydın ama galiba not almayı unutmuşsun 1 ay bekliycen artık 1 ay boyunca soğuk su içAmidewin eski seriallere nasıl dönebilirim hwid banı açamassam orjinal ban 1 ay sonra bitiyor anakartım msi amidewin yapmadan önce to be filled by oem yazıyodu o yüzden not almadım şimdi normal serial number çıkıyor nasıl dönebilirim ben anakartım msi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?