hangi anakart ve formatı hangi sürüme attın?Mac address, Amidewin, bios update, Temiz bir format, Hard disk seriali değiştirme, Monitör id değiştirme, hepsini yaptım. 1 oyun attım ben VAL5 yedim çözümü nedir ve bu hatanın ADI nedir?
hangi anakart ve formatı hangi sürüme attın?
ıp ban yemişsin veya cihaz ban bendede o hatayı veriyorMac address, Amidewin, bios update, Temiz bir format, Hard disk seriali değiştirme, Monitör id değiştirme, hepsini yaptım. 1 oyun attım ben VAL5 yedim çözümü nedir ve bu hatanın ADI nedir?
hard disk serial changer indirdim googleden ondan değiştirdim...hard disk seriali değiştirme derken nasıl yaptın ? raid yapman gerekliydi
knk o disk serialini falan değiştirmiyor raid yapman lazım onun değiştirdiği tek şey diskin volumeID si buda hiç bir işe yaramıyorhard disk serial changer indirdim googleden ondan değiştirdim...
bunu yaparsam düzelir mi? tekrardan format vs gerekiyor mu tek raid yapsam yeter mi?knk o disk serialini falan değiştirmiyor raid yapman lazım onun değiştirdiği tek şey diskin volumeID si buda hiç bir işe yaramıyor
bu videoyu izle
raid yapınca zaten format atmış oluyorsun ama bios updateyi raid den önce yap ve windows update blocker kullan disklerin reup olmaması lazımbunu yaparsam düzelir mi? tekrardan format vs gerekiyor mu tek raid yapsam yeter mi?
iyi güzel ama windows 10 hangi sürümgigabyte b450m s2h v2, Win10 PRO
iyi güzel ama windows 10 hangi sürüm
bunları yapacağımı sanmıyorum böyle kaldık neyse ülkede de pek yüzümüz gülmedi zaten artık oyun moyun salıyorum yaraid yapınca zaten format atmış oluyorsun ama bios updateyi raid den önce yap ve windows update blocker kullan disklerin reup olmaması lazım
yorumlarına baktım videonun ayrıca olmuyor demişler.knk o disk serialini falan değiştirmiyor raid yapman lazım onun değiştirdiği tek şey diskin volumeID si buda hiç bir işe yaramıyor
bu videoyu izle
Artık çalıştır'a winver yazıp sürümünü söyler misinEkli dosyayı görüntüle 92009
Post automatically merged:
bunları yapacağımı sanmıyorum böyle kaldık neyse ülkede de pek yüzümüz gülmedi zaten artık oyun moyun salıyorum ya
yorumlarına baktım videonun ayrıca olmuyor demişler.
olmuyor mu demişler ? şuanda manuel olarak çalışan tek spoof bu şekilde diğer türlü her şekilde val 5 hatası alcaksınEkli dosyayı görüntüle 92009
bunları yapacağımı sanmıyorum böyle kaldık neyse ülkede de pek yüzümüz gülmedi zaten artık oyun moyun salıyorum ya
yorumlarına baktım videonun ayrıca olmuyor demişler.
Artık çalıştır'a winver yazıp sürümünü söyler misin
amidewin 22h2 fix yani çalışmaz 1909 version format atmalıydın,kusura bakma kafam pek yerinde değil bugün. Ekli dosyayı görüntüle 92010
yapma. hay anasınıamidewin 22h2 fix yani çalışmaz 1909 version format atmalıydın,
tekrar dene
tekrardan mı aynı işlemleri yapmam lazım? Sıfırdan format. bios down, mac adress changer, VS...amidewin 22h2 fix yani çalışmaz 1909 version format atmalıydın,
tekrar dene
evet mecbur, istersen discorddan bana ulaş serisinden yardımcı olayımyapma. hay anasını
tekrardan mı aynı işlemleri yapmam lazım? Sıfırdan format. bios down, mac adress changer, VS...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?