28 May 2023 #21 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI oktayng' Alıntı: bunu yaparsam düzelir mi? tekrardan format vs gerekiyor mu tek raid yapsam yeter mi? Genişletmek için tıklayın ... Raid işlemini anakartın destekliyor ise yapabilirsin ve unutmadan M2 SSD'lerde raid işlemi olmuyor
oktayng' Alıntı: bunu yaparsam düzelir mi? tekrardan format vs gerekiyor mu tek raid yapsam yeter mi? Genişletmek için tıklayın ... Raid işlemini anakartın destekliyor ise yapabilirsin ve unutmadan M2 SSD'lerde raid işlemi olmuyor
28 May 2023 Konuyu başlatan #22 oktayng hayat buysa ben afk Ultra Üye Katılım 7 Haz 2016 Mesajlar 1,867 Çözümler 7 Tepki puanı 228 Ödüller 10 10 HİZMET YILI WolF97' Alıntı: evet mecbur, istersen discorddan bana ulaş serisinden yardımcı olayım Genişletmek için tıklayın ... istek attım
WolF97' Alıntı: evet mecbur, istersen discorddan bana ulaş serisinden yardımcı olayım Genişletmek için tıklayın ... istek attım
28 May 2023 #23 WolF97 bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik Efsane Üye Katılım 21 Eyl 2019 Mesajlar 3,634 Çözümler 58 Tepki puanı 449 Ödüller 10 6 HİZMET YILI oktayng' Alıntı: istek attım Genişletmek için tıklayın ... gelmedi, w ve f büyük WolF#0001
28 May 2023 #24 Otooman'sLion O Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 105 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI oktayng' Alıntı: Mac address, Amidewin, bios update, Temiz bir format, Hard disk seriali değiştirme, Monitör id değiştirme, hepsini yaptım. 1 oyun attım ben VAL5 yedim çözümü nedir ve bu hatanın ADI nedir? Genişletmek için tıklayın ... knk adını bende bilmiyorum ama düzeltilecek diye duydum bende
oktayng' Alıntı: Mac address, Amidewin, bios update, Temiz bir format, Hard disk seriali değiştirme, Monitör id değiştirme, hepsini yaptım. 1 oyun attım ben VAL5 yedim çözümü nedir ve bu hatanın ADI nedir? Genişletmek için tıklayın ... knk adını bende bilmiyorum ama düzeltilecek diye duydum bende
29 May 2023 Konuyu başlatan #25 oktayng hayat buysa ben afk Ultra Üye Katılım 7 Haz 2016 Mesajlar 1,867 Çözümler 7 Tepki puanı 228 Ödüller 10 10 HİZMET YILI alisanRkn' Alıntı: Hala sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıklayın ... evet Post automatically merged: 29 May 2023 alisanRkn' Alıntı: Hala sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıklayın ... bir şey yapmadım üstüne daha yani 1909 sürümüne formt atacam da ileride oda gelecek hafta sonu anca
alisanRkn' Alıntı: Hala sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıklayın ... evet Post automatically merged: 29 May 2023 alisanRkn' Alıntı: Hala sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıklayın ... bir şey yapmadım üstüne daha yani 1909 sürümüne formt atacam da ileride oda gelecek hafta sonu anca