Amidewin yöntemi nedir ve işe yarıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Amidewin yöntemi nedir ve ne kadar işe yarıyor? İşe yarıyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece bios seri numaranızı değiştirir ve yasaklı olarak bırakılacak birkaç şey daha değiştirir ancak anakartınız için doğru olanı bulmalısınız.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
valorant için denemedim dostum ama apex için denemiştim fakat apex disk serial ve nvidia ekran kartlarında nvidia gpu id yi de banlıyormuş araştırınca bu bilgileri bulmuştum valorant için gelirsek çok fazla kişi bu yönetim işe yaradığını söylüyor anakartın çift bios değil ise bu yönetimi yapmanı tavsiye etmem anakartı brick edebilirsin ana kartın brick olsa bile bios çipini tekrar programlayarak düzeletebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben yaptım ancak işe yaramadı özel spooferlara başvurup 400 tl para harcadım onlar da çalışmadı..

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
amidewin american megatrends bios modellerinde çalışan programlar ile banın atıldığı seri numaraları ver uuid leri değiştirebilmeni sağlayan methoddur . Asus isen afuwini araştırmalısın . Fakat biosun insyde bios ise bu iki yöntemde işine yaramaz .Konularımı incelersen detaylı bir şekilde amidewin methodunun nasıl kullanıldığını anlattım . Sistemin uyumluysa banını kaldıracaktır . Fakat hiçbir adımı atlamamlısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anakartım asus b450mk Afuwin, amidewin bende işe yaramıyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Valla tüm anakartlarda işe yaramıyor ama forumda konu var amidewinin bi bakmanı öneririm detaylı söylüyor konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...