Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valorant için denemedim dostum ama apex için denemiştim fakat apex disk serial ve nvidia ekran kartlarında nvidia gpu id yi de banlıyormuş araştırınca bu bilgileri bulmuştum valorant için gelirsek çok fazla kişi bu yönetim işe yaradığını söylüyor anakartın çift bios değil ise bu yönetimi yapmanı tavsiye etmem anakartı brick edebilirsin ana kartın brick olsa bile bios çipini tekrar programlayarak düzeletebilirsin
amidewin american megatrends bios modellerinde çalışan programlar ile banın atıldığı seri numaraları ver uuid leri değiştirebilmeni sağlayan methoddur . Asus isen afuwini araştırmalısın . Fakat biosun insyde bios ise bu iki yöntemde işine yaramaz .Konularımı incelersen detaylı bir şekilde amidewin methodunun nasıl kullanıldığını anlattım . Sistemin uyumluysa banını kaldıracaktır . Fakat hiçbir adımı atlamamlısın