naneK
Uzman Üye
İnejct Edince oyun kapanıyor.
Geçmiş olsun en azından öğrendik artık banlıyor mu banlamıyor muevet arkadaşlar çok gaza gelmemek lazımmış hileyle an itibariyle 10tl çöp oldu![]()
hocam kesin banlıyacak diye bir şey yok ben mal gibi kullandım yani milleti direk kanser etmeye oynadımGeçmiş olsun en azından öğrendik artık banlıyor mu banlamıyor mu![]()
dikkatli kullanılırsa ban riski düşer herhaldehocam kesin banlıyacak diye bir şey yok ben mal gibi kullandım yani milleti direk kanser etmeye oynadımondan dolayı yemişimdir muhtemelen ban yiyen duydum ama çok nadiren atıyormuş
abartmadığınız sürece ban riski olucağını sanmıyorum hocamdikkatli kullanılırsa ban riski düşer herhalde
teşekkürler hocamabartmadığınız sürece ban riski olucağını sanmıyorum hocam
rica ederim hocam ^^ iyi forumlarteşekkürler hocam![]()
Bende çalışmadı, oyun çöktü acaba sadece Steam versiyonda mı çalışıyorrica ederim hocam ^^ iyi forumlar
Eğer Steam ile oynuyorsan başka bir hesapla tekrar almak zorunda kalırsın fakat ***** oynuyorsan sadece odadan atılırsinban yersek farklı bir hesapla tekrar girebiliyomuyuz yoksa o bilgisayardan daha giremiyomuyuz
Sansürlenen yerde para vermeden bedava oynuyorsan.Eğer Steam ile oynuyorsan başka bir hesapla tekrar almak zorunda kalırsın fakat ***** oynuyorsan sadece odadan atılırsin