Among us crevteamdan olunca herkezden korkuym

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu duyguyu hisseden tek ben degilim derhalde

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben Genellikle Direk Hızlıca Görev Bitirip Ortada Beklerim Ama Gergin Anlar Oluyor Tabi Ki .d

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim arkadaşım herkesten kaçıyor güvenemiyor kimseye :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim arkadaşım herkesten kaçıyor güvenemiyor kimseye :D
Bende öyle imposter olamayinca korkuyorum imposter olunca yakalancagim die korkuyorum
Basima bugun ne olay geldi cs girdim karsıya hile geldi kaybettik çıktık 15 dk felan bekledik 2. Maca girdik ve hile adam gene karşımızda Bruh

Üye
8 HİZMET YILI
ben hile kullanıyorum kimin impostor olup olmadıgını görebiliyorum ama hile olmayınca ben de çok korkuyordum her an ölecekmiş gibi gerçekten çok sürükleyici bir oyun.

Üye
5 HİZMET YILI
Isso é muita adrenalina, quando você não é desonesto, você não confia em ninguém. Mesmo quem você conhece.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bigün peşimdem 3 kişi geliyodu gezdik bunlarla biraz, dedim sıkıntı yok katilin götü yemez bana saplamaya kalabalığız raporlarlar hemen, meğersem 3 de katilmiş mk beni araya aldılar konulu çektiler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben hep kameralardayım çünkü görev yapıyorum diğerleri yapmıyor o yüzden gerek duymuyom

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
korkucak bişey yok kalabalık nereye sen oraya görevleri bitirip bekliyceksin oyundaki aman heyecan bu zaten :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben hile kullanıyorum kimin impostor olup olmadıgını görebiliyorum ama hile olmayınca ben de çok korkuyordum her an ölecekmiş gibi gerçekten çok sürükleyici bir oyun.
evet demekki bir ben bu duyguyu yaşamıyormuşum
Post automatically merged:

bigün peşimdem 3 kişi geliyodu gezdik bunlarla biraz, dedim sıkıntı yok katilin götü yemez bana saplamaya kalabalığız raporlarlar hemen, meğersem 3 de katilmiş mk beni araya aldılar konulu çektiler.
ahahah cidden mi oha 3 kişide 1 kişiyi kesmek için mi gelmiş cidden
ben hep kameralardayım çünkü görev yapıyorum diğerleri yapmıyor o yüzden gerek duymuyom
kameralarda bende çok duruyorumm ama genelde imposter kameraya geliyor

Üye
5 HİZMET YILI
Among us oynayacak varmı

dwqdqwdwqd aynısını vbende yaşadım

korkucak bişey yok kalabalık nereye sen oraya görevleri bitirip bekliyceksin oyundaki aman heyecan bu zaten :)
Çok hile kullanıyorlar ya kullanmayınca zevksiz oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kanka bence oyuna ilk başladığında görevleri kesinlikle tek başına yapma. İlk başta adamları izle kes etrafı kim ne yapıyor sahte görev yapan var mı diye izle. Sürekli geze geze zaten illaki bir ceset bulursun bir yerden ama tek başına dolaşma 2 kişide dolaşma sürekli dolan hiç yerinde durma. Zaten görev yapmadan impostorları bulursun bu şekilde.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bence oyuna ilk başladığında görevleri kesinlikle tek başına yapma. İlk başta adamları izle kes etrafı kim ne yapıyor sahte görev yapan var mı diye izle. Sürekli geze geze zaten illaki bir ceset bulursun bir yerden ama tek başına dolaşma 2 kişide dolaşma sürekli dolan hiç yerinde durma. Zaten görev yapmadan impostorları bulursun bu şekilde.
birde şey oluyor ceset buluyorum bırden yanıma 3 ksıı gelıyor benı katil sanıyorlar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
illaki biri biyerde patlıyor
yanında 2-3kişi varkende gezebilirsin öldüremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...