Çözüldü Among us hile nasıl kullanılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
arkadaşlar seri yardım lazm açıom kendiliğinden kapanıyor

Çözüm
knk epic gamesten aldım oynuyorum ama inject olmuyor kapanıyor anlamadım ya
Onu söylüyorum işte dostum inject olmuyor hile menü gelmiyor her şeyi yaptım ben de zamanında yetkililerden biri görürse eğer cevaplar büyük ihtimalle sorunu çözeriz çünkü ben de bir şey bilmiyorum bu konuyu açman gayet yerinde bir karar olmuş bekleyelim bakalım ne cevap verirler
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
oyun sürümüyle aynı olması lazım hilenin büyük ihtimalle çünkü denediğimde bende de inject olmuyordu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
o sürümle nasıl girebilirim
Xbox'ta açtığım zaman injectlenmemişti keza steam'den de aynı şekilde onun dışında sürüm seçeneği var mı onu bilmiyorum yoktur muhtemelen güncel oyun sürümüne güncellenmesi lazım bir arkadaş daha inject olmadı ben de yazmış konunun son yorumunda

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Xbox'ta açtığım zaman injectlenmemişti keza steam'den de aynı şekilde onun dışında sürüm seçeneği var mı onu bilmiyorum yoktur muhtemelen güncel oyun sürümüne güncellenmesi lazım bir arkadaş daha inject olmadı ben de yazmış konunun son yorumunda

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onu söylüyorum işte dostum inject olmuyor hile menü gelmiyor her şeyi yaptım ben de zamanında yetkililerden biri görürse eğer cevaplar büyük ihtimalle sorunu çözeriz çünkü ben de bir şey bilmiyorum bu konuyu açman gayet yerinde bir karar olmuş bekleyelim bakalım ne cevap verirler

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
tamam anladım teşekkürler

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hileyle alakalı bir sorun dostum.Bende denemiştim hiçbir şekilde inj olmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...