30 Kas 2020 #1 gitar120 G Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 24 5 HİZMET YILI oyun güncellendiği için safe mini hilesi çalışmıyor. yeni sürümde hata veriyor. hileyi güncellerseniz sevinirim. bu arada oyunu silip tekrar yükledim , hileyi silip tekrar yükledim ve antivirüsü de kapattım. sorun oyunun güncellenmesinde
oyun güncellendiği için safe mini hilesi çalışmıyor. yeni sürümde hata veriyor. hileyi güncellerseniz sevinirim. bu arada oyunu silip tekrar yükledim , hileyi silip tekrar yükledim ve antivirüsü de kapattım. sorun oyunun güncellenmesinde
Çözüm BİOS 1 Ara 2020 hileyi memoryhackers yapmadı açık bir hile olduğundan siteye eklediler hileyi yapan kişi güncelleme getirmesi gerekir yada yeni hile çıkartmaları
hileyi memoryhackers yapmadı açık bir hile olduğundan siteye eklediler hileyi yapan kişi güncelleme getirmesi gerekir yada yeni hile çıkartmaları
1 Ara 2020 #2 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI hileyi memoryhackers yapmadı açık bir hile olduğundan siteye eklediler hileyi yapan kişi güncelleme getirmesi gerekir yada yeni hile çıkartmaları Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
hileyi memoryhackers yapmadı açık bir hile olduğundan siteye eklediler hileyi yapan kişi güncelleme getirmesi gerekir yada yeni hile çıkartmaları