Çözüldü Among Us Hack Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Herkese Selam Arkadaşlar, Benim among us hilesi ile alakalı bir problemim var bildiğiniz üzere çalışmakta olan bir hile mevcut ve bu hileyi kullanabiliyoruz herkese açık bir hile ama nedense ben oyuna açıyorum hileyi başlatıyorum ve exe. programı kendini kapatıyor ve hiç bir şekilde hile açılmıyor oyunu açmadan denedim ve yine aynı şekilde kapanıyor acaba benim bilgisayarım da mı sorun var diye denedim ama 2 farklı bilgisayarda denememe rağmen yine aynı sorunla karşılaştım

EKLEME: 2. kere yaptığımda ise Usin Local Version Cheat diye bir yazı çıkıp kapanıyor ama hiç bir şey gelmiyor

Çözüm
Tekrardan Merhabalar. dediğiniz talimatlar doğrultusunda windows sürümümü de değiştirmiş bulunmaktayım ekde gösterdiğim gibi ama malesef bu seferde diğer ekteki gibi bu hatayı almaya başladım ve cmdyi kapatana kadar sürekli aşşa inerek bu hatayı verip duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 87151Ekli dosyayı görüntüle 87152
Görmemişim kusura bakmayın

Öncelikle çoğu hatanın sebebi olan redis pack sürümlerini kuralım burdan Yükleyebilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu hatanın çözümü şunlar olabilir :
1) Sanal bellek ayarlarından diskinizi oto ayarına alınız
2) modeminizi resetleyiniz
3) vpn veya dns kullanıyorsanız kapatınız
4) bellek sürücülerinizi güncelleyiniz
5) temp prefetch appdata...
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Tekrardan Merhabalar. dediğiniz talimatlar doğrultusunda windows sürümümü de değiştirmiş bulunmaktayım ekde gösterdiğim gibi ama malesef bu seferde diğer ekteki gibi bu hatayı almaya başladım ve cmdyi kapatana kadar sürekli aşşa inerek bu hatayı verip duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 87151Ekli dosyayı görüntüle 87152
Görmemişim kusura bakmayın

Öncelikle çoğu hatanın sebebi olan redis pack sürümlerini kuralım burdan Yükleyebilirsiniz:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu hatanın çözümü şunlar olabilir :
1) Sanal bellek ayarlarından diskinizi oto ayarına alınız
2) modeminizi resetleyiniz
3) vpn veya dns kullanıyorsanız kapatınız
4) bellek sürücülerinizi güncelleyiniz
5) temp prefetch appdata temizliği yapınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...