virüssüz korsan nereden bulabilirimBen crackli kullandığımdan dolayı v2020.9.9s oyun versiyonlarında güncel şuan![]()
Oyun versiyonunu ve kullandığın hileyi kontrol et.Steam de crash veriyor
vip de ban yemez miyimOyun versiyonunu ve kullandığın hileyi kontrol et.
Eğer oyunun son versiyonu olan v2020.9.22s versiyonunu kullanıyorsan -> Among us Safe Cheat kullanman gerekir.
Eğer oyunun eski versiyonu olan v2020.9.9s versiyonunu kullanıyorsan -> Among us Vip Cheat kullanman gerekir.
Hangi hilenin hangi versiyonla uyumlu olduğu hem loaderde hem de hile konuları içerisinde yazmaktadır. İyi forumlar.
az once kontol ettim son versiyonunu kullanıyorum safe cheat açmama rağmen crash veriyorOyun versiyonunu ve kullandığın hileyi kontrol et.
Eğer oyunun son versiyonu olan v2020.9.22s versiyonunu kullanıyorsan -> Among us Safe Cheat kullanman gerekir.
Eğer oyunun eski versiyonu olan v2020.9.9s versiyonunu kullanıyorsan -> Among us Vip Cheat kullanman gerekir.
Hangi hilenin hangi versiyonla uyumlu olduğu hem loaderde hem de hile konuları içerisinde yazmaktadır. İyi forumlar.
Oyunu açtıktan sonra inject et.vip de ban yemez miyim
Post automatically merged:
az once kontol ettim son versiyonunu kullanıyorum safe cheat açmama rağmen crash veriyor
Steam için çalışıyor, oyun açıldıktan sonra loadladığınız zaman oyun yanıt vermiyor hatası alıyorsanız antivirüsünüz açık mı diye kontrol edin. v2020.9.22s versiyonunda sıkıntısız çalışıyor bu arada.Steam için çalışmamakta, oyunu loadladığım zaman yanıt vermiyor hatası alıyorum, düzeltilirse müthiş olur.