oyunu açtğımda del tuşuna basınca oyun donuyor ve kapanıyor çözümü nedir ?
Oyun sürümünün v2020.9.9s olduğuna emin olduktan sonra hileyi temiz bir şekilde kaldırıp antivirüs kapalı bir şekilde tekrar indirinaynı hatayı bende alıyorum
oyunu açtğımda del tuşuna basınca oyun donuyor ve kapanıyor çözümü nedir ?
Oyun sürümünün v2020.9.9s olduğuna emin olduktan sonra hileyi temiz bir şekilde kaldırıp antivirüs kapalı bir şekilde tekrar indirinaynı hatayı bende alıyorum
sürümüne nerden bakabilirim çok hakim değilimOyun sürümünün v2020.9.9s olduğuna emin olduktan sonra hileyi temiz bir şekilde kaldırıp antivirüs kapalı bir şekilde tekrar indirin
discord eklermisin brom ๖ۖ Knêrd#1010Oyun sürümünün v2020.9.9s olduğuna emin olduktan sonra hileyi temiz bir şekilde kaldırıp antivirüs kapalı bir şekilde tekrar indirin
Oyuna Girdiğinde Sol Köşede Yazan şeysürümüne nerden bakabilirim çok hakim değilim
sürümüm v2020.9.22s imiş ondan olmuyor demek ki teşekkürlerOyun sürümünün v2020.9.9s olduğuna emin olduktan sonra hileyi temiz bir şekilde kaldırıp antivirüs kapalı bir şekilde tekrar indirin
Rica ederim iyi eğlencelersürümüm v2020.9.22s imiş ondan olmuyor demek ki teşekkürler
oyunu sildim tekrar yükledim sürüm deişmediRica ederim iyi eğlenceler
Nasıl yani?oyunu sildim tekrar yükledim sürüm deişmedi
benim sürümüm 22s de 9.9 olmuyor yani nası yapıcamNasıl yani?
İnternetten o sürümü indirmen gerekiyor among us v2020.9.9s diye arat çıkar zatenbenim sürümüm 22s de 9.9 olmuyor yani nası yapıcam
you canthow to choose a killer
Çok Teşekkür ederim bro adamsın <3İnternetten o sürümü indirmen gerekiyor among us v2020.9.9s diye arat çıkar zaten
Post automatically merged:
you cant
rica ederimÇok Teşekkür ederim bro adamsın <3
yapabildiysen yardim ett ben yapamadimKimin suçlu kimin suçsuz olduğunu bilerek oyun oynamak daha zevkli sanki çok teşekkür ederim dostum hile baya iyi)
Şuanlık hayır zaten crackli olduğu için hesap vs. yok ban yesende sorun olmazpeki otomatik ban yeme gibi bir sıkıntı olur mu
yapabildiysen yardim ett ben yapamadim
yapamadim bir turlu ya atiyorumadımları takip edersen bence yapabilirsin ama yapamazsan mesaj at