An itibariyle LoL'ü bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hayatının en iyi kararlarından birini almışsın hocam tebrik ediyorum
eyvallah reis
Post automatically merged:

he pc olarak iyi donanım yoksa adamın canı çekiyor tabi ama oynaması ücretsiz oyunlara bakabilirsin genelde sistem özellikleri düşük oluyor bi oyuna sarsan unutur gidersin
önerdiğin oyunlar varsa deneyebilirim geforce alacaktım ama oyunlara sahip olmak gerekiyormuş

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eyvallah reis

önerdiğin oyunlar varsa deneyebilirim geforce alacaktım ama oyunlara sahip olmak gerekiyormuş
free to play oyun oynamıyorum maalesef warframe bakabilirsin yada combat arms

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
lolü bıraktım diye konu açılıyor 4 sayfa yorum var xd tamamen boş yorum kasma konusu başırılı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Güzel bir karar :D bende bıraktım bu aralar girmiyom girmicemde büyük ihtimalle sırada valorant var :D

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
Çok da güzel yapmışsın canım kardeşim , ben sinir olmuyorum fakat yine de 1 hafta önce bıraktım son hesabımı satıp.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
No fap challenge gibi bişey bu bigün bozuluyor tövbesi elbet :D.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tebrik ediyorum XD darısı başımıza

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en iyisi bende yapabilsem keşke ya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka ben lolü bıraktım ciddi ilişki yaptım umarım sende benim gibi başını yakmazsın yakarsan sonra tekrar lole başlıyorsun çünkü daha az stresli oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende çok aram oynuyordum aramda ki bütün ilerlemeler challanger olmuştu :D ama yine eni sezonda dereceli atınca ipler koptuı

5 kişi birlikte oynayabilsen yani güzel iletişimle iyi oyun ama kitlesi ve herkesin ayrı ayrı takılması bitiriyo
aram adamdır

sizin olay bi değişik hocam lölü bırakmak okadar zor değil altı üstü bi pc oyunu şuan sc olmasa yine girmem 2 yıldır urftan urfa oynuyodum
aynı şekilde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hayatında alabileceğin en iyi kararı almışsın kral böyle devam

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
hocam sigara gibi tam paket biti derken yine cebimde yeni paket çıkıyor devam ediyorum lol de böyle tam silicek gibi oluyorum sonra kıyamıyorum başka piyasada böyle oyunda yok o yüzden yola devam xd

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hayırlı uğurlu olsun

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Max 1 hafta sonra dönmüşsünüzdür hocam, LoL ü birakcam diyip birakabilen bir kişi dahi görmedim :kekw:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...