An itibariyle LoL'ü bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
harbi 1 kere tekrar indirmiştm ama silmiştim peşine yine

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
her zaman seni tekrar ağırlayacağız

Üye
3 HİZMET YILI
LoL'ü s2 den beri oynayan biri olarak söyleyebilirim ki; Yıllarca süre gelen deneyimlerim sonucu hiç bir rekabet içeren oyunda gelişmek için zaman harcanmamalıdır. Tamamen eğlenceye bakacaksın. Eğer eğlenmiyorsan oyunu bırakıcaksın eğlenebileceğin başka bir oyuna bakacaksın. Oda genelde şuanki oyunların %99 u pay2win olduğundan dolayı Dota, LoL, Valo vs vs gibi oyunlar bir şekilde kendisine takipçi bulmaya devam edebiliyor. :hapsuu:

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Nasul bıraktın kanka, özel bir yöntemi var mı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
Hayatına değer katmışsın dostum tebrik ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valla bende bırakmaya çalışıyorum siliyorum ama 1 gün sonra tekrar yüklüyorum...

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Tebrik ederim umarım tekrar dönmezsiniz :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gençleştim resmen bu kadar mı fark eder dediğini duyuyor gibiyim :D

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Geçen sene ünv başlamadan bırakmıştım.Valoranttan hwid ban yiyince geri başladım, o 3 aylık süreçte 10 yaş yaşlanmışım gibi geldi.3 ayın sonunda tekrar valo oynadıgımda tekrardan genclestigimi hissettim ve tekrar 3 ay ban yedim.Suan hala oynuyorum, ölmek üzereyim. Umarım yeniden baslamazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.
iyi yapmışsın kaç saat harcadın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son durumu.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Klasik sorunlardan dolayı seninde dilin yanmış, ne diyelim geçmiş olsun

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet, başlıkta söylediğim gibi artık dayanamıyorum. Sinir, stres, küfürler, giden saatlerce zaman, feederler, toxicler, troller vs. bıktım be. Normal hayatta da çok sinirli olmaya başladım, her şeye küfür eder oldum. Zamanında da silmiştim, sonra geri yükledim ama artık geri yüklemek istemiyorum, lanet olsun. Benim gibi bırakmak isteyen arkadaşlara da başarılar, oynamaya devam edenlere de iyi oyunlar. Ara ara konu hortlanırsa güncellerim son du
bende bağımlıydım ama tek oynadığım oyun loldü bıraktıysan başka şeyler oynaman lazım yoksa tekrar başlarsın

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam lolü bırakmak çok zor ya ara verdim demelisin bence 2 3 ay sonra tekrar başliosun garip bi olayı var lolün.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eskiden SC ile maç taşıyorduk oyun dengesini öyle ayarlamışlar ki takımda 2-3 oyuncu ortalama bir gold kazanırsa kaybetmiyor senin iyi oynamanda bir işe yaramıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...